ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Φαραώ»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει σαν κεντρικό θέμα τον Μοχάμεντ Ελνενί και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αναλυτικά όσα αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime: Φαραώ. Ο Agent Greek αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Μοχάμεντ Ελνενί, περίπτωση, που παρακολουθεί στενά ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο. Θέλει να τον παραχωρήσει η...

Sportime
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει σαν κεντρικό θέμα τον Μοχάμεντ Ελνενί και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime:

Φαραώ. Ο Agent Greek αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Μοχάμεντ Ελνενί, περίπτωση, που παρακολουθεί στενά ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο.

Θέλει να τον παραχωρήσει η Άρσεναλ. Ο Αιγύπτιος αμυντικός μέσος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Μπεσίκτας, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός.

Τι λένε οι «ερυθρόλευκοι» για τα περί συμφωνίας με τον Σλούκα.

Αναβολή! Δεν πάει ο Ατρόμητος στην Ξάνθη λόγω κορονοϊού. Ποια τα σενάρια από δω και στο εξής. Ν.Μαρκάτος: Μην πυροβολείτε τους… πιανίστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοσέλιδα για την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΠΑΟΚ: Πρόκληση. Πανέτοιμος για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Μιχάι. Τι ζήτησε στο ΣτΕ η ΠΑΕ. Φωνάζει κατά της σύστασης της ΕΕΑ. Στην 8η θέση του Europa League ο «δικέφαλος».

ΑΕΚ: «Είσαι δικός μας» Μήνυμα παραμονής στον Νταμιάν Σιμάνσκι έστειλαν Μελισσανίδης-Ίβιτς. «Τίγρης» κατά Μαρινάκη για Δραπετσώνα και δημοσιεύματα . Αποφάσισε ο Καρέρα για 11άδα με Παναθηναϊκό. Τ.Καπετανάκος: Ύπουλο ματς, παράξενη Κυριακή.

Παναθηναϊκός: Πήγαν προπόνηση. Αντιπροσωπεία των οργανωμένων στο Κορωπί, τι είπαν με Γιώργο Δώνη και παίκτες. «Τζόγος» με Αϊτόρ, επιμένει ο Παναθηναϊκός. Πώς θα παραταχθεί το «τριφύλλι» απέναντι στην ΑΕΚ.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για Καλάθη στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε σήμερα στο Sportime:

 

 

Exit mobile version