ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Φινάλε»

Διαβάστε σήμερα (23/3) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως βασικά θέματα, το πιθανότερο σενάριο για το ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά την απαγόρευση κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση. *Φινάλε – Το Sportime αποκαλύπτει γιατί συγκεντρώσει περισσότερες πιθανότητες η πρόωρη ολοκλήρωση των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων με επικύρωση βαθμολογιών. *Απαγόρευση κυκλοφορίας – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Φινάλε»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (23/3) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως βασικά θέματα, το πιθανότερο σενάριο για το ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά την απαγόρευση κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση.

*Φινάλε – Το Sportime αποκαλύπτει γιατί συγκεντρώσει περισσότερες πιθανότητες η πρόωρη ολοκλήρωση των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων με επικύρωση βαθμολογιών.

*Απαγόρευση κυκλοφορίας – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε διάγγελμα του ανακοίνωσε το lockdown, που θα έχει ισχύει ως τις 6 Απριλίου – Τα δύο έγραφα και το SMS που αλλάζει τις μετακινήσεις – Αυστηρός έλεγχος και πρόστιμο 150 ευρώ στους παραβάτες.

Γ. Χωριανόπουλος: Αφήστε τον ήσυχο – Ν. Μπουρλάκης: Οι ηλικιωμένοι που βρίζεις, σε έφεραν στον κόσμο – Οι θάνατοι 15 και τα νέα κρούσματα 94.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (23/3)

*Ξέρει τον τρόπο – Η ΑΕΚ ακολουθεί τα χνάρια της σεζόν 2016-17, όπου την επόμενη κατέκτησε το πρωτάθλημα και έκανε αήττητη ευρωπαϊκή πορεία – Πού στοχεύει η διοίκηση.

*Δε φεύγει – Ο Ζοσέ Σα θα μείνει στον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από Κρίσταλ Πάλας, Νιούκαστλ.

*Το ύψος – Ο Παναθηναϊκός βαδίζει σε αχαρτογράφητα νερά αναφορικά με το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, αφού πολλά βρίσκονται στον αέρα.

*Το ψάχνει – Ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν μεγάλο τερματοφύλακα για την επόμενη σεζόν – Ισχύει κανονικά η ανανέωση του Μίσιτς.

*Θέλουν λήξη – Όλα συγκλίνουν στη διακοπή της Basket League, μόνο που αναμένεται «μάχη» για το αν θα υπάρξει πρωταθλητής και υποβιβασμοί. Τι γίνεται με την περίπτωση του Ολυμπιακού.

*Ακόμα το συζητούν – Η παγκόσμια αθλητική κοινότητα πιέζει, αλλά η ΔΟΕ θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Exit mobile version