ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Φορτσάτη»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (4/10) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη μεταγραφική κινητικότητα της ΑΕΚ. *Φορτσάτη – Ενόσω η ΑΕΚ πηγαίνει στο Περιστέρι για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, κινείται δυναμικά και κλείνει την εκκρεμότητα στα στόπερ, τον Ρουμάνο Ιονούτ Νεντελτσεάρου – Ο 24χρονος αμυντικός ανήκει στη ρωσική Ούφα. *Στο...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Φορτσάτη»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (4/10) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη μεταγραφική κινητικότητα της ΑΕΚ.

*Φορτσάτη – Ενόσω η ΑΕΚ πηγαίνει στο Περιστέρι για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, κινείται δυναμικά και κλείνει την εκκρεμότητα στα στόπερ, τον Ρουμάνο Ιονούτ Νεντελτσεάρου – Ο 24χρονος αμυντικός ανήκει στη ρωσική Ούφα.

*Στο θρόνο της – Πανέτοιμη να κατακτήσει το τρόπαιο του BCL η ΑΕΚ, απέναντι στην Μπούργκος – Ν. Μπουρλάκης: Το πέμπτο αστέρι θα έχει ονοματεπώνυμο.

*Τρελή πρόταση για Καμαρά – Πλησιάζει τα 20 εκατ. ευρώ από Ιταλία μεριά, ενώ οι Ισπανοί έγραψαν για πρόταση στη Λεβάντε για τον 20χρονο Καμπάνια – Ήρθε ο Βινάγκρε, ανακοινώθηκε  ο Τιάγκο Σίλβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (4/10)

*Έξοδος – παγίδα: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον επικίνδυνο ΠΑΣ – Εκτός αποστολής οι Σα και Μασούρας – Δ. Μαργωμένος: Στον αστερισμό των μεταγραφών.

*Σταυροδρόμι – Το πρώτο «τρίποντο» που θα φέρει και ηρεμία αναζητά ο Παναθηναϊκός κόντρα σε έναν Άρη, που υποδέχτηκε μαζεμένα καλά μεταγραφικά νέα με Μπεναλουάν και Κάτσε – Σκέψεις για αλλαγές από τον – σταθερά υπό αμφισβήτηση – Πογιάτος.

*Αντεπίθεση – Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ χωρίς περιθώρια για νέα γκέλα – Έρχεται διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» – Επανεκκίνηση για Λέο Μάτος.

Exit mobile version