ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Καλωσόρισμα»

*Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία. *Καλωσόρισμα – Το παρθενικό γκολ του Λιβάι Γκαρσία και η δυναμική πρώτη εμφάνιση του νεαρού Μαχαίρα, τα επιπλέον κέρδη της ΑΕΚ στην άνετη νίκη επί της Λαμίας. *Ο Κρίστιτσιτς «κλείδωσε» τη νίκη – Άνοιξε λογαριασμό...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Καλωσόρισμα»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

*Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία.

*Καλωσόρισμα – Το παρθενικό γκολ του Λιβάι Γκαρσία και η δυναμική πρώτη εμφάνιση του νεαρού Μαχαίρα, τα επιπλέον κέρδη της ΑΕΚ στην άνετη νίκη επί της Λαμίας.

Κρίστιτσιτς «κλείδωσε» τη νίκη – Άνοιξε λογαριασμό με γκολ ο Ενομπακαρέ, ντεμπούτο για Σάκχοφ – Γ. Χωριανόπουλος: Αυτός ήταν ο σταρ.

*Γλίτωσε τα χειρότερα – Ο Άρης βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ από τον ΠΑΣ στο «Βικελίδης», αλλά με γκολάρες των Φετφατζίδη, Ματίγια έσωσε το βαθμό.

*Ανανέωση και επανεκκίνηση – Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει νίκη και αλλαγή κλίματος απέναντι στην ΑΕΛ – Διαφοροποιήσεις στην 11άδα ετοιμάζει ο Πογιάτος – Αντ. Τσιράκης: Κομβικό ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (28/9)

*Ντρέγκερ τετραετίας – Ανακοινώθηκε επίσημα ο Τυνήσιος μπακ από τον Ολυμπιακό – Επιμένει για Μπουφάλ και Ρέις – Εξετάζει Λαρουσί – Τελειώνει του Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ, εκθειάζουν Καμαρά σε Ιταλία και Αγγλία – Με Φορτούνη στη ρεβάνς με την Ομόνοια.

*Όλα Κράσνονταρ – Στον αστερισμό της εισόδου στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League ο ΠΑΟΚ – Άπαντες παρόντες για τη μεγάλη μάχη – Λαβωμένοι οι Ρώσοι.

*ΛεΜπρόν και Λέικερς πανέτοιμοι για τίτλο – Ν. Μπουρλάκης: Ο κυρίαρχος της 20ετίας στο NBA.

*Κι όμως η Μπάγερν έχασε και η Σίτι έφαγε 5.

Exit mobile version