ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Κάντε μπάλα, όχι πόλεμο»

Διαβάστε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Κάντε μπάλα, όχι πόλεμο»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (23/2) το πρωτοσέλιδο του Sportime, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

*ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 19:30 PAOK TV – Κάντε μπάλα, όχι πόλεμο – Στην 1η από τις 5 συνολικά επικείμενες συναντήσεις τους, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός οφείλουν να αφήσουν στην άκρη τις εξωαγωνιστικές διαφορές τους και να θυμηθούν την πραγματική αποστολή τους.

*Ενδεκάδα-έκπληξη ετοιμάζει ο Φερέιρα, φαβορί ο Πασχαλάκης για την εστία. Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο, δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας – Ν. Τοσκίτσης: Επιτέλους θα μιλήσουν για μπάλα – Τακτική α λα Αρσεναλ στο μυαλό του Μαρτίνς, τι δοκίμασε. Εκτός Λάζαρος, Λοβέρα, γιατί δεν ταξίδεψε ούτε ο Μορ. Πιθανή η παρουσία Μαρινάκη στην Τούμπα – Δ. Μαργωμένος: Δεν κρίνει τίτλο.

*Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-1: Αλλού το ζουμί – Ο Παναθηναϊκός των 10 παικτών (αποβλήθηκε ο Ζαχίντ) και των πολλών απουσιών ισοφαρίστηκε στο φινάλε από τον Αστέρα. Αποθεώθηκε ο Γιώργος Δώνης. Μακέντα με πέναλτι (που εκτέλεσε δις) και Χαουρέγκι τα γκολ – Μ. Ανδρουλάκης: «Γιώργος Δώνης οε, οε, οε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (23/2)

*Λαμία – Άρης 2-2: Άργησε να ξυπνήσει – Ένας κοιμώμενος για 50 λεπτά Άρης βρέθηκε να χάνει 2-0 στη Λαμία (ελέω Αραβίδη), όμως εκεί ακριβώς συνήλθε και με τέρματα των Λάρσον, Ιντέγε ισοφάρισε, Δεν κλείδωσαν ακόμα τα πλέι-οφ οι «κίτρινοι».

*ΑΕΚ – ΟΦΗ 19:30 NS1 – Non Stop – Με στόχο να συνεχίσει το θετικό σερί της, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στο άδειο ΟΑΚΑ. Έτοιμος για ντεμπούτο ο 17χρονος Λάτσι.

*ΑΕΛ – Βόλος 17:15 NS2 /  Παναιτωλικός – Πανιώνιος 15:00 ΕΡΤS / Ατρόμητος – Ξάνθη 17:15 ΕΡΤS

*«Ζούγκλα» – Επίθεση στον Ιταλό διαιτητή Λαμόνικα από αγνώστους – Ν. Μπουρλάκης: Ο θρίαμβος της αλητείας.

*Τένις: Για το repeat στη Μασσαλία ο Τσιτσιπάς – Ενόργανη γυμναστική: «Χρυσός» Πετρούνιας, ελπίζει για Ολυμπιακούς

*Διεθνή: Τα πάνω κάτω πριν το Clasico.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version