ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Κατάντια»

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: *Κατάντια – Το «τριφύλλι» έχασε και από την Αρμάνι και κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι- οφ ύστερα από 9 χρόνια – Είναι φανερό πως επί ημερών Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Παναθηναϊκός μικραίνει Ευρωπαϊκά – Ορθώς φωνάζουν οι «πράσινοι» για 13 χαμένα δευτερόλεπτα και κατέθεσαν ένσταση – Μόνος και έρημος ο Καλάθης. *Δεν...

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Διαβάστε σήμερα στο Sportime:

*Κατάντια – Το «τριφύλλι» έχασε και από την Αρμάνι και κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι- οφ ύστερα από 9 χρόνια – Είναι φανερό πως επί ημερών Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Παναθηναϊκός μικραίνει Ευρωπαϊκά – Ορθώς φωνάζουν οι «πράσινοι» για 13 χαμένα δευτερόλεπτα και κατέθεσαν ένσταση – Μόνος και έρημος ο Καλάθης.

*Δεν ξεχνά – Στη λίστα την ΑΕΚ παραμένει ο Κρστίτσιτς, τι λένε στη Σερβία – Με Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς η Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

*Βήμα – Θετική η πρώτη αντίδραση της Πόρτο στην κουβέντα με Ολυμπιακό για να κρατήσει τον Σα – Τι γίνεται με Σισέ και Μπενφίκα.

*«Γέφυρες» – Προσπάθειες να τα βρουν ΠΑΟΚ και Μπίσεσβαρ.

* Έρχεται «Σκούπα» – Ανακοίνωση από τον Super 3

*Πιο κοντά – Ο Αλαφούζος προσκλήθηκε από τον Νταμπίζα στην εκδήλωση του ποδοσφαιρικού τμήματος – Πως μεταφράζεται η συγκεκριμένη πρωτοβουλία – Ποια ήταν η συγκινητική κίνηση των παικτών στο Κορωπί.

*Συνέντευξη Πέγκυ Ζήνα

Exit mobile version