ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Και είναι καλά!»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα η Έντυπη Έκδοση του Sportime, μετά την επιστροφή της Super League στην αγωνιστική δράση. Αναλυτικά όσα γράφει το πρωτοσέλιδο του Sportime: Και είναι καλά! Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Άρης βρήκε τη δύναμη και τρόπο να γυρίσει το ματς (3-1) και να ξεκινήσει με το δεξί τα πλέι οφ....

Sportime
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα η Έντυπη Έκδοση του Sportime, μετά την επιστροφή της Super League στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά όσα γράφει το πρωτοσέλιδο του Sportime:

Και είναι καλά! Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Άρης βρήκε τη δύναμη και τρόπο να γυρίσει το ματς (3-1) και να ξεκινήσει με το δεξί τα πλέι οφ. Εντυπωσιακός ο Γκάμα, πέτυχε δύο γκολάρες και υπέγραψε την ανατροπή. Σκόρερ και ο Κόρχουτ, κινητήριος μοχλός ο «Φέτφα».  Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με τον Σακόρ. Οι δύο ομάδες φόρεσαν μπλουζάκια κατά του ρατσισμού. Κ.Λάππας: Φτιάξτε άμυνες!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30, PAOK TV): Αποφασιστικότητα. Αδιάφορο ντέρμπι δεν υπάρχει! Ο ΠΑΟΚ «φλέγεται» να δείξει ότι άξιζε να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός, να ξεμπερδέψει μια ώρα αρχύτερα. Με Στοχ και τον νεαρό Τζόλη ο «Δικέφαλος». Με 11άδα από το «διπλό» της κανονικής περιόδου οι Πειραιώτες. «ΟΚ» ο Βαλμπουενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα δείτε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ν.Τοσκίτσης: Τα πλέι οφ του Φερέιρα

Δ.Μαργωμένος: Λογικά, άλλες ομάδες…

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:30, NS1): Κίνητρο. Η ΑΕΚ με Αραούχο και Ολιβέιρα παρόντες υποδέχεται τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων. Βλέπει Τσάμπιονς Λιγκ η Ένωση, τι «ξυπνά» το «τριφύλλι». Τα σχέδια του Καρέρα. Έρχεται άμεσα για να υπογράψει ο Ενομπακάρε. «Ήμουν βέβαιος πως θα φύγω», δήλωσε ο Γιώργος Δώνης. Διαψεύδουν για Κυριάκο Παπαδόπουλο οι «πράσινοι».

Πανιώνιος-Βόλος 1-0: Ελπίδα.

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης (19:15 NS2): Σαν… ριπλέι.

Παναθηναϊκός BC: Κεντράρει τον Φόστερ. «Καλοβλέπει» τον 25χρονο Αμερικανό γκαρντ της Χάποελ. Θέλει να μείνει ο Βουγιούκας, «σύννεφα» με Τόμας.

Γερμανία: Χωρίς έλεος η Μπάγερν. Οι Βαυαροί πέρασαν αεράτα (4-2) από το Λεβερκούζεν και η 8η συνεχόμενη στέψη τους ήρθε ακόμα πιο κοντά.

Διαβάστε σήμερα στο Sportime:

 

 

Exit mobile version