ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Κεντάει»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (11/8) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τα το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπεσίκτας

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Κεντάει»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (11/8) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μπεσίκτας.

*Κεντάει: Ο Γκίας Ζαχίντ αλώνισε στην Κωνσταντινούπολη, ομόρφυνε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και ο Χρήστος Δώνης «εκτέλεσε» την Μπεσίκτας ολοκληρώνοντας την επιστροφή από 2-0. Μοίραζε γκολ ο Νορβηγός, τα έχανε ο Μακέντα. Δεν μέτρησε κανονικό τέρμα του Ιταλού – Δοκάρι ο Χατζηγιοβάνης, έμπαζε πίσω το «τριφύλλι» έως το 45’. Γερ. Μανωλίδης: Ποδοσφαιρικός ροοστάτης. Λ. Γκαραγκάνης: Ο αδικημένος Χρήστος Δώνης

Ρολάντο Ααρονς: Μία δύσκολη μεταγραφική εξίσωση

*ΑΕΚ: Όχι για Μπάρκα. Διπλή πρόταση κατέθεσε η Μονπελιέ (4 + 4,5 εκατ. ευρώ) για τον γκολκίπερ της ΑΕΚ. Τις απέρριψε ο Μαλοσσανίδης, σκέφτονται να επανέλθουν οι Γάλλοι! Το παλεύει για Μπα η «Ενωση», αλλά υπάρχουν κι άλλες λύσεις στα στόπερ. Στο κάδρο και ο Γκάμπριελσεν!

*Ολυμπιακός: Specialist. Ο Μαρτίνς δίνει ειδικό ρόλο και έξτρα ελευθερίες στον Βαλμπουενά και στη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ. Μέσω… Σολδάνο, ο Ολυμπιακός ανοίγει παρτίδες με την Μπόκα. Γερμανικό ενδιαφέρον για Μασούρα.

*ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον Αγιαξ, με τον Φερέιρα να περιμένει τον Ελ Καντουρί.
Εύκολη νίκη για τον «Αίαντα» κόντρα στην Εμεν. Τελείωσε του Ενρίκε στην Καϊσερισπόρ.

*Άρης: Τα δίνει όλα για να κάνει την ανατροπή και… δικό του τον Ματέο Γκαρσία!

*Μπάσκετ: Δεύτερο τεστ για την Εθνική με Ιράν (19:15, ΕΡΤ2). Νίκος Μπουρλάκης: Η ατμόσφαιρα φτιάχνει ομάδες.

*Πανιώνιος: Οι αντιδράσεις φέρνουν δεύτερες σκέψεις.

*ΑΕΚ: Το δώρο του Μάκη στη BCL

*ΠΑΟΚ: Προβάδισμα ο Φλεβαράκης.

*Στίβος: Νίκες για Τεντόγλου, Στεφανίδη και Παπαχρήστου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στίβου. Ζόρικη η υπόθεση παραμονής για την Ελλάδα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Sportime

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version