ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πάνθηρας ως το τέλος»

Διαβάστε σήμερα (13/1) τι αναφέρει το Sportime

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πάνθηρας ως το τέλος»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (13/1) το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

*Πάνθηρας ως το τέλος – Η Ρενάτα έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο με αξιοπρέπεια μέχρι το τελευταίο λεπτό. «Έφυγε» από τη ζωή χθες, μια είδηση που  σκόρπισε θλίψη και δάκρυα σε όλους τους οπαδούς – Τα πανό συμπαράστασης από τους φιλάθλους στα γήπεδα – Πως την αποχαιρέτησε η οικογένεια του Πανιωνίου – Γερ. Μανωλίδης: Μάθημα ζωής.

*ΠΑΟΚ 1-0 ΑΕΚ – Χαμός – Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ σε ματς με ένταση και νεύρα. Ο Βιεϊρίνια με πέναλτι το γκολ, έξαλλοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία του Ισραηλινού Γκρίνφελντ. Διαβάστε για ποιες φάσεις διαμαρτύρεται η «Ένωση» που έκανε λόγο «αλλοίωση αποτελέσματος» και τελείωσε το ντέρμπι με 9 παίκτες. Είχε δοκάρι ο Μάνταλος – Αγόρασε τον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ, τι έλεγαν για το ντέρμπι στον «Δικέφαλο του Βορρά»  – Ν. Τοσκίτσης: Έπαθε και έμαθε – Τ. Καπετανάκος: Στεγνό «καθάρισμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (13/1)

*Λαμία 0-4 Ολυμπιακός – Γκολαραμπί – Με χατ τρικ του Μαροκινού επιθετικού, ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στη Λαμία. Το άλλο γκολ ο Βαλμπουενά, που έβγαλε την ασίστ στο πρώτο τέρμα του Ολυμπιακού. Είχε δοκάρι ο Μπα. Η Νάπολι επιμένει για Τσιμίκα, τι γίνεται με Γκερέρο και Χασάν – Αλ. Χρηστάκος: Γυρίζει και ο Φορτούνης.

*Παναθηναϊκός 3-0 Πανιώνιος – Επιτέλους – Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός και κέρδισε με γκολ των Χ. Δώνη, Μακέντα. Ινσούα. Ήρθε για τις υπογραφές ο Ανουάρ και γεμίζει τα χαφ. «Μαντρωμένοι» στο ξενοδοχείο μέχρι τη ρεβάνς-τελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι «πράσινοι» – Μ. Ανδρουλάκης: Να είναι μία αγκαλιά.

*Απελάστε τους ρατσιστές – Η επόμενη μέρα και οι αντιδράσεις για το ρατσιστικό επεισόδιο με «θύμα» τον Μπα, στο ΑΕΛ-Άρης.

*Αστέρας Τρ. 2-0 ΟΦΗ – Όλη η δράση από τη Super League 2, Football League, Γ΄ Εθνική, Τοπικά.

*Πόλο – Εύκολα η Εθνική γυναικών τη Σερβία (26-7) στο Ευρωπαϊκό – Σήμερα με Κροατία (14:00, ΕΡΤ).

*Μπάσκετ – Ολυμπιακός: Τι έγινε στην πρώτη προπόνηση του Μπαρτζώκα.

*Παναθηναϊκός 105-74 Λαύριο: Ήρθε ο Ράουτινς.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version