ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πάθος»

Διαβάστε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Sportime: Πάθος για το «αιώνιο» ντέρμπι
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (21/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως κεντρικό θέμα, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

*Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αφήνουν στην άκρη προβλήματα και Champions League αντίστοιχα, γιατί το ντέρμπι έχει τη δική του αίγλη

*Παρασκήνια: Η δύσκολη εβδομάδα του Δώνη και όλα όσα είπε – Οι τελευταίες δοκιμές του για την 11άδα – Κανονικά με Διούδη κάτω από τα δοκάρια – Μ. Ανδρουλάκης: Βγάλτε μια άμυνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καιρός: Φθινοπωρινό τοπίο με βροχές

*Οι συζητήσεις στο Ρέντη για το μεγάλο ματς  – Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το βασικό σχήμα και η ανάλυση στο βίντεο – Γιατί επέστρεψε τώρα ο Τσόρι στον Ολυμπιακό – Αλ. Χρηστάκος: Υπάρχει και ο Σα.

*ΠΑΟΚ-Άρης: ΠΑΟΚ και Αρης έχουν το δικό τους μεγάλο ντέρμπι, ποια τα διλήμματα για Φερέιρα, Τερζή. Με Ελ Καντουρί οι γηπεδούχοι, «φρούριο» θα θυμίζει η Τούμπα. Προχωρημένες επαφές με Πανούτσι για τον πάγκο Άρης, κουβέντα με Βέλεθ για νέο συμβόλαιο.

*Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Με 3-5-2 και τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ. Χαμός με την παρ΄ ολίγον απαγόρευση μετακίνησης οπαδών. Τι είπε ο Ζεράλδες για Καρντόσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πρωτοσέλιδα για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

*Μπάσκετ – Το λάβαρο του Θανάση Γιαννακόπουλου θα πάρει θέση στον ουρανό του ΟΑΚΑ δίπλα σε εκείνο του Παύλου. Με Μακάμπι ο Παναθηναϊκός (19:00, CS4) στο 2ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

*Ολυμπιακός: Νέα κόντρα με ΕΟΚ για το όνομα στην Α2.

*Στίβος: Ο Τεντόγλου μιλάει στο Sportime.

*Βόλεϊ: Με Ρωσία (18:30, ΕΡΤ3) η Εθνική Ανδρών για το Ευρωπαϊκό.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version