ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πρόβλημα»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (21/9) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό. *Πρόβλημα – Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νίκησε στο τεστ με τον Λεβαδειακό, αλλά έδειξε πως έχει μεγάλο ζήτημα στη δημιουργία φάσεων – Ο Μακέντα το γκολ με πέναλτι – Βασικούς έβαλε ο Πογιάτος, που...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πρόβλημα»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (21/9) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό.

*Πρόβλημα – Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νίκησε στο τεστ με τον Λεβαδειακό, αλλά έδειξε πως έχει μεγάλο ζήτημα στη δημιουργία φάσεων – Ο Μακέντα το γκολ με πέναλτι – Βασικούς έβαλε ο Πογιάτος, που πρέπει να βρει άμεσα λύσεις – Τι γίνεται με τον Βοτανικό και η δήλωση Μπακογιάννη – Ο Ροκα και άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

*Φέρνει τον Ματέους Ρέις – Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη συμφωνία με τη Ρίο Άβε για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, που αναμένεται άμεσα στην Αθήνα – Η «μάχη» για τον Μπουφάλ και ο Ενκουντού – Πλησιάζει στον Κοντέ – Ξανά για Τιάγκο Σίλβα – Προπονήθηκε κανονικό ο Ζοσέ Σα, παίζει με Ομόνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (21/9)

*Τσολάκ, ο εκλεκτός – Στη Θεσσαλονίκη από χθες ο Κροάτης επιθετικός για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Περνάει εξετάσεις και υπογράφει – Ήρθε και ο Μούσα Βαγκέ – Το Sportime αναλύει ποιος είναι ο Σενεγαλέζος μπακ – Η προετοιμασία και το ταξίδι στο Κράσνοντάρ.

*Παιχνίδι τακτικής – Η Φενέρμπαχτσε «πιέζει» για τον Μάρκο Λιβάια, τη στιγμή που δεν υπάρχει νέα προσέγγιση με την ΑΕΚ – Θ. Καρβουνάρης: Το παράδειγμα του Τσιντώτα.

*Αντίδραση με κορυφή – Ο Άρης επικράτησε στο Βόλο, υπό το βλέμμα του Μάντζιου, αφήνοντας πίσω τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Europa League.

*Συνήλθε – Ο ΟΦΗ «απάντησε» με νίκη στη Λαμία στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Exit mobile version