ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Red Dream»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (10/8) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. *Red Dream – Ταλέντο, σκληρή δουλειά, πίστη και επιβράβευση: ο Κώστας Τσιμίκας αφήνει τον Ολυμπιακός για τη Λίβερπουλ, σε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. * Στο Νησί ο παίκτης...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Red Dream»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (10/8) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.

*Red Dream – Ταλέντο, σκληρή δουλειά, πίστη και επιβράβευση: ο Κώστας Τσιμίκας αφήνει τον Ολυμπιακός για τη Λίβερπουλ, σε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

* Στο Νησί ο παίκτης για τα ιατρικά και να υπογράψει με τους πρωταθλητές Αγγλίας – Γ. Μανωλίδης: Έπιασε ταβάζι – Δ. Μαργωμένος: Πίστεψε και τον πίστεψαν…

*Τεράστια αποκλειστικότητα – Μία μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του Sportime.gr που από την Πέμπτη σας ενημέρωνε σε real time για τις εξελίξεις.

*Μέσω Instagram και… Sportime, ο Βράνιες έστειλε μήνυμα επιστροφής. «Ψάχνεται» και ο Βέρντε. Πουλάει Βασιλαντωνόπουλο, Γιακουμάκη η ΑΕΚ σε Φένλο και Γκόρνικ αντίστοιχα. Ώρα να απαντήσει ο Ινσούα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (10/8)

*Τι έχουν στο μυαλό τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτο για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού – Υπό εξέταση ο Λύρατζης.

*Με την επισημοποίηση της απόκτησης του Πιέρ Τζάκσον οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το ρόστερ τους. Special αφιέρωμα του Sportime.

*Αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League μαθαίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ – Την απόκτηση νεαρού μέσου διαπραγματεύεται ο «Δικέφαλος» – Κρίσιμο ραντεβού με Βέρνμπλουμ – Φιλικό με Βόλο (19:00).

*Ντροπή – Με προσωπεία και μάσκες η πολιτική προστασία… άφησε απροστάτευτη την Εύβοια – Ο Νίκος Χαρδαλιάς περιμένει να πούμε και μπράβο γιατί πήγαν εκεί από την πρώτη στιγμή – Υ.Γ.: Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι για τις οικογένειες των θυμάτων.

Exit mobile version