ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Συνέλθετε»

Διαβάστε σήμερα (1/9) τι αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως κεντρικό θέμα την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Sportime
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (1/9) τι αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως κεντρικό θέμα την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

* Συνέλθετε: Τραγική εικόνα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, δίκαιη και μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ ο ΟΦΗ.

* Ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα του από τον πάγκο ο Δώνης – Έβαλε τα κλάματα ο Χρήστος Δώνης – Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ – Μάνος (2), Τσιλιανίδης τα γκολ των Κρητικών, μείωσε ο Μακέντα – Τεράστιες οι ευθύνες του Νίκου Νταμπίζα για αυτό το ρόστερ – Είναι ποδοσφαιριστής ο Νούνες – Γερ. Μανωλίδης: Έτσι τον κατέστρεψε ο «     Ντάμπι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, δεν πάει στην Τρίπολη

* Ψάχτηκε για Ελνενί: Ο Ολυμπιακός μίλησε με την Άρσεναλ για τον 27χρονο Αιγύπτιο χαφ, ο οποίος όμως κατέληξε στη Μπεσίκτας. Ανακοινώθηκαν οι Μπενζιά, Λοβέρα, στην Αθήνα και ο Γκασπάρ. Βασική ενδεκάδα κατεβάζει ο Μαρτίνς στη Λάρισα.

* Αρχίζει το πάρτι: H Εθνική μπάσκετ με πρώτο βιολί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεκινά στο Παγκόσμιο κόντρα στο Μαυροβούνιο (15:00, ΕΡΤ SPORTS). Τι κάνει η γαλανόλευκη στις πρεμιέρες και οι ιστορίες που την έχουν σημαδέψει – Ν. Μπουρλάκης: Να είμαστε ρεαλιστές.

* Η ΑΕΚ με τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να παρουσιάσει εικόνα Τραπεζούντας. Φρεσκάρισμα κάνει ο Κωστένογλου. Θλάση ο Μάνταλος. Το παλεύει για προπονητή ο Ίβιτς.

* Ο ΠΑΟΚ θέλει επαννεκίνηση μετά το σοκ του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Παραιτήθηκε ο Μπράνκο, αποφασίζει ο Σαββίδης. Απέρριψε προτάσεις για Σβιντέρσκι ο ΠΑΟΚ. Επιβεβαίωση Sportime, στην ΑΕΛ ο Κάτσε.

* Ήττα για τον Άρη στο Βόλο με πέναλτι του Γέντρισεκ. Παραιτήθηκε ο Παντελίδης, φήμες για Ουζουνίδη. Έπαιξε ο Γκάμα μετά από 7,5 μήνες. Έκαναν το 2 στα 2 οι γηπεδούχοι, όπως και η Ξάνθη.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version