ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: « Τα πάντα ρει»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (26/3) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων. *Τα πάντα ρει – Ο κορονοϊός έγινε αιτία να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, επιβεβαιώνοντας τη ρήση του Ηράκλειτου ότι όλα είναι ρευστά και τίποτα δε μένει ίδιο. *Στο παρελθόν η  διοργάνωση είχε ακυρωθεί μόνο λόγω πολέμου...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: « Τα πάντα ρει»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (26/3) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

*Τα πάντα ρει – Ο κορονοϊός έγινε αιτία να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, επιβεβαιώνοντας τη ρήση του Ηράκλειτου ότι όλα είναι ρευστά και τίποτα δε μένει ίδιο.

*Στο παρελθόν η  διοργάνωση είχε ακυρωθεί μόνο λόγω πολέμου – Τι σημαίνει η απόφαση μετάθεσης, χάος με το καλεντάρι – Την άνοιξη του 2021 «φωτογράφισε» ο πρόεδρος της ΔΟΕ ως πιθανή νέα ημερομηνία.

*Ιδού ο ηγέτης – Τον Γιόσιπ Μίσιτς οραματίζεται ως μπροστάρη για την ερχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ – Ν. Τοσκίτσης: Θέλει να αλλάξει. Μπορεί;

*Ολυμπιακός – Η λύση Λισάντρο Σεμέντο – Ο άσος του ΟΦΗ ακούγεται έντονα ξανά στο Ολυμπιακό, ποια τα δεδομένα. Η επιθυμία του Τσιμίκα και οι Νάπολι, Ίντερ. Ρωσικές πιέσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (26/3)

*Άρης, ετών 106: Η πανδημία δεν εμπόδισε τους φαν των «κιτρίνων» να γιορτάσουν τα γενέθλια της ομάδας.

*Μάιο ο εκσκαφέας – Την ώρα που τα πάντα γύρω μας έχουν «παγώσει», η υπογειοποίηση για την «Αγιά Σοφιά» προχωρά κανονικά – Σκληρό «μνημόνιο» στην Άντερλεχτ, διαφοροποιεί την κατάσταση για Βράνιες.

*Η νέα φιλοσοφία – Πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα για τον ελληνικό κορμό του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχουν σκέψεις για περικοπές.

*Euroleague – Η σεζόν θα ξαναρχίσει μόλις το… επιστρέψει η κατάσταση – Ν. Μπουρλάκης: Όλα για τους χορηγούς.

Exit mobile version