ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Tον διέλυσε»

Διαβάστε σήμερα (16/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως κεντρικό θέμα τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού.

sportime
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (16/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως κεντρικό θέμα τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού.

* Τον διέλυσε – Ο Άρης με μια μεγαλειώδη εμφάνιση κατατρόπωσε το φάντασμα του Παναθηναϊκού – Οι κίτρινοι έκαναν ό,τι ήθελαν και θα μπορούσαν να σκοράρουν κι άλλα γκολ – Κοντά σε Ζεράρ για τη θέση του προπονητή – Σπουδαίο ματς από Φετφατζίδη, Ντιγκινί, που βρήκαν δίχτυα – Τα άλλα τέρματα οι Βέλεθ, Ιντέγε – Έτοιμος για παραίτηση ο Δώνης – Γερ. Μανωλίδης: Μόνο ο Άρης ήταν μεγάλος – Λ. Γκαραγκάνης: Πάρτι στα συντρίμμια.

* Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Σεμέδο για την Τότεναμ. Στο χέρι του Μαρτίνς αν θα παίξει ο Πορτογάλος στόπερ. Τώρα το Τσάμπιονς Λιγκ λένε στον Ολυμπιακό εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα (16/9)

* ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια έχει λοκάρει στο σούπερ ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για να επιστρέψει στα γήπεδα. Επίθεση της ΠΑΕ στους ερυθρόλευκους.

* Πανιώνιος – ΑΕΛ 1-0: Φιλί ζωής, Ξάνθη κορυφής, 2-1 τον Αστέρα.

* H Dream Team της Ευρώπης, η Ισπανία, κατέκτησε δίκαια το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άξια συγχαρητηρίων η φιναλίστ Αργεντινή. Το χάλκινο στη Γαλλία (67-59) την Αυστραλία). Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Orange Trophy, 71-69 τον Προμηθέα μέσα στην Πάτρα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Sportime

Κάνε follow στο Sportime

Κάνε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολούθησε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version