ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Τον τελείωσε»

Όσα αναφέρει η Έντυπη Έκδοση

Sportime
Sportime
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (30/10) τι αναφέρει η Έντυπη Έκδοση του Sportime μετά την απόφαση της ΑΕΚ για τιμωρία του Όγκνιεν Βράνιες.

*Τον τελείωσε. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα, τα έψαλλε στους παίκτες και ανακοίνωσε πως ο Όγκνιεν Βράνιες μπαίνει σε καραντίνα. Σκληρά λόγια και για τον Λιβάια.

*Επιβεβαίωση Sportime, από ΜΜΕ της Σκωτίας για τη Σέλτικ, που έρχεται με 7εκ. ευρώ για τον Μπάρκα. Οριακά ο Μάνταλος για Ατρόμητο. Ψάχνει στόπερ ο Ίβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη (30/10)

*Γ.Χωριανόπουλος: Να τελειώνει το αστείο.

*Χίμκι – Παναθηναϊκός: 103 – 86: Αλλού γι’ αλλού. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Μόσχα από τη Χίμκι. Ανύπαρκτη άμυνα, καμία αγωνιστική ταυτότητα και εντελώς λάθος προσέγγιση. Με το ρεκόρ στο 2-3 αύριο παίζει «τελικό» στο ΟΑΚΑ με την Εφές. Ν.Μπουρλάκης: Καμία λογική.

*Ολυμπιακός: Θέλουν και οι δύο. Η αγκαλιά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πέδρο Μαρτίνς και η επιθυμία τους να συνεχίσουν τη συνεργασία. Το πρώτο μήνυμα, που πήρε ο μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού. Άστραψε και βρόντηξε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού στο Ρέντη, στους παίκτες της Κ19: «Ξεφτιλίζετε το σύλλογο» Τσιμίκας στο Sportime: «Μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό μου»

*ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός BC 19:00 NS2: Μάχη με το θηρίο. Τι γίνεται με την υπόθεση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

*Παναθηναϊκός: Ζητείται ηρεμία. Οι «πράσινοι» θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση, παίζοντας στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, αφήνοντας για λίγο τις «πληγές» του πρωταθλήματος.

Τι είπε ο Δώνης σε παίκτες, υπαλλήλους στο Κορωπί.

*ΠΑΟΚ: Το Sportime αναλύει τα σχέδια και τις προϋποθέσεις για τη νέα Τούμπα. Ο Βιεϊρίνια «κοιτάει» από τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

*ΠΑΟΚ BC – Νεπτούνας 72 – 94: Τέλος ο Φλεβαράκης.

*Χάντμπολ: Εκτός Ολυμπιακού ο Αλί Τινκίρ μετά τον στρατιωτικό χαιρετισμό από τον Τούρκο παίκτη σε αγώνα της Εθνικής του ομάδας. Βαρύ το κλίμα και για τον Ουζμουσούλ στην ΑΕΚ.

*Πόλο: Ο Ολυμπιακός 8-7 τη Γιατράν Χέρτσεγκ Νόβι και έκανε το 3 στα 3 στο Champions League.

*Τενερίφη – Περιστέρι 72-68.

Διαβάστε σήμερα στο Sportime:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version