ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Τρελαίνομαι»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (2/10) το πρωτοσέλιδο του Sportime που έχει ως πρώτο θέμα την τεράστια πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League. *Τρελαίνομαι – ΕΠΙΚΗ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ανατροπή και πρόκριση για την ΑΕΚ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, με γκολ του Ανσαριφάρντ στο 90+4’. *Η ισοφάριση ήρθε με «φωτοβολίδα» του Σίμοες – Εξαιρετικός ο Τσιντώτας...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Τρελαίνομαι»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (2/10) το πρωτοσέλιδο του Sportime που έχει ως πρώτο θέμα την τεράστια πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

*Τρελαίνομαι – ΕΠΙΚΗ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ανατροπή και πρόκριση για την ΑΕΚ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, με γκολ του Ανσαριφάρντ στο 90+4’.

*Η ισοφάριση ήρθε με «φωτοβολίδα» του Σίμοες – Εξαιρετικός ο Τσιντώτας – Έχασε πέναλτι ο Μάνταλος στο 0-0 – Σήμερα κληρώνει για τους ομίλους. Γερ. Μανωλίδης – Με τρόπο… ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (2/10)

*Όλα γίνονται – Με Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League – Αναλυτικά το προφίλ τους – Πώς αντέδρασαν οι «ερυθρόλευκοι» – Επιμονή για Μπουφάλ, υπάρχει πάντα ο Γκάρι Ροδρίγκες – «Παίρνει Μπρούμα» έγραψαν οι Πορτογάλοι – Τι γίνεται με Ρέις.

*ΠΑΟΚ – Έτοιμος για ακόμα δύο μεταγραφές.

*Για τι δεσμεύτηκε ο Πογιάτος – Προβλήματα εν όψει Άρη – Ανοικτό για αποχωρήσεις το… παρά ένα.

*Νέα πρόκριση Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός!

Exit mobile version