ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Τριφυλλάρα»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (2/2) το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ. *Τριφυλλάρα: Παναθηναϊκός 2-0 ΠΑΟΚ – Ο Παναθηναϊκός μία ημέρα πριν τα γενέθλιά του, έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ και νίκησε δίκαια τον ΠΑΟΚ – Τα γκολ οι Μακέντα (με πέναλτι), Χατζηγιοβάνης (εξαιρετικό ψιλοκρεμαστό πλασεδάκι) – Τρέλα...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Τριφυλλάρα»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (2/2) το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

*Τριφυλλάρα: Παναθηναϊκός 2-0 ΠΑΟΚ – Ο Παναθηναϊκός μία ημέρα πριν τα γενέθλιά του, έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ και νίκησε δίκαια τον ΠΑΟΚ – Τα γκολ οι Μακέντα (με πέναλτι), Χατζηγιοβάνης (εξαιρετικό ψιλοκρεμαστό πλασεδάκι) – Τρέλα για τους 30.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού – Αφιέρωμα στα 112 χρόνια ένδοξης «πράσινης» ιστορίας, που συμπληρώνονται σήμερα.

*ΠΑΟΚ – Μόνο ο Μίσιτς διασώθηκε από το «ναυάγιο» του ΠΑΟΚ – Δεν σκόραραν μετά από 69 ματς οι νταμπλούχοι – Απογοήτευση και θυμός από Σαββίδη για την εικόνα του «Δικεφάλου».

*Γερ. Μαλωνίδης: Πρωτάθλημα ή αποζημίωση – Αντ. Τσιράκης: Έκλεισε στόματα – Ν. Τοσκίτσης: Στο κόσμο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (3/2)

*Νικήτρια: Ατρόμητος 0 – 1 ΑΕΚ – Η ΑΕΚ αποκτά χαρακτήρα με τον Καρέρα στον πάγκο και πέρασε από το Περιστέρι με κεφαλιά του Κρίστιτσιτς. Ντεμπούτο ως βασικός μάλιστα έκανε ο Σέρχιο Αραούχο – Παράπονα και οι δύο ομάδες από τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου. Επεισόδια με τη λήξη του αγώνα. Ο Ατρόμητος το έψαξε για Χόντα, όπως αποκάλυψε το sportime.gr και παίρνει τον Ραμπέλο – Τ. Καπετανάκος: Την άλλαξε.

*Κατηφόρα: Άρης 2-0 Πανιώνιος – Ο Άρης ήταν εντυπωσιακός, μπορούσε πολλά γκολ απέναντι στον Πανιώνιο και έκανε νίκη για πλέι οφ. Σκόρερ οι Γκάμα και Φετφατζίδης.

*Ολυμπιακός – Τι έλεγαν στο Ρέντη για Μορ, Καφού. Ξανά στην κορυφή. Τι γίνεται με τη λίστα του Europa League, τρεις οι αλλαγές, σίγουρος ο Σουντανί.

*Αστέρας 2-1 Παναιτωλικός – Όλη η δράση από Super League 2, Football League, Γ’ Εθνική, Τοπικά

*Μπάσκετ: Λαϊκά δικαστήρια στον ΠΑΟΚ, ήττα από τον Κολοσσό (77-88). Παγκόσμιο ρεκόρ ο Ολυμπιακός στις γυναίκες, 112 σερί νίκες.

Βόλεϊ Γυναικών: Ο Ολυμπιακός 3-1 τον Παναθηναϊκός.

Τένις: Θριαμβευτής ο Τζόκοβιτς στην Αυστραλία

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version