ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Τρομερός»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (10/7) η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει σαν κεντρικό θέμα τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό της Volley League. Διαβάστε σήμερα στο Sportime:  Τρομερός. Στον πρώτο τελικό αιωνίων μετά από 10 χρόνια στη Volley League, ο Παναθηναϊκός έκανε άλμα τίτλου, επικρατώντας σαν σίφουνας (3-0)του Ολυμπιακού στο...

Sportime
Sportime
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (10/7) η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει σαν κεντρικό θέμα τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό της Volley League.

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: 

Τρομερός. Στον πρώτο τελικό αιωνίων μετά από 10 χρόνια στη Volley League, ο Παναθηναϊκός έκανε άλμα τίτλου, επικρατώντας σαν σίφουνας (3-0)του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Το «τριφύλλι» χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να φτάσει στη στέψη, που αναζητά από το 2006. Κυριακή το δεύτερο ραντεβού στο Μαρούσι.

Ολυμπιακός: «Καπαρωμένος» ο Αλ-Ταμάρι. Λυγίζει ο ΑΠΟΕΛ στην πίεση του Ολυμπιακού για τον Ιορδανό εξτρέμ. Επαφή της Ρεν για Σισέ. Μία… ανάσα από Πέτροβιτς. Οριστικά στο «Μολινό» η ρεβάνς με Γουλβς.

ΠΑΟΚ: Τέσσερις υποψήφιοι. Η λίστα του Όλαφ Ρέμπε για τον νέο κόουτς του ΠΑΟΚ. Η Ίντερ «χτυπάει» τον 16χρονο Κούτσια. Αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων ο Γκαλίνοβιτς. Επιμένει η Μαρσέιγ για Μαουρίσιο.

ΑΕΚ: Αυτά ψάχνει. Στόπερ, αριστερό μπακ και δύο εξτρέμ αναζητά στην αγορά ο Ίλια Ίβιτς για την ΑΕΚ. Πώς ήρθε στο +4 στο δρόμο για τ’ αστέρια. Τ.Καπετανάκος: Κατάφερε το αδύνατο.

Παναθηναϊκός: Αξίζουν (τα) καλύτερα. Η… νεολαία του Παναθηναϊκού θα πρέπει να προσεχθεί. Το στοίχημα (Μπουζούκης) και η ελπίδα (Χατζηθεοδωρίδης).

Μπάσκετ:

Τάιλερ Έλις. Οι «σκιές» για Μπράουν οδηγούν τον Παναθηναϊκό στον Καναδό. Επίσημα ο Καλάθης στην Μπαρτσελόνα.

Έρχεταο. Διαδικαστικό πλέον το θέμα της επιστροφής Σλούκα στο λιμάνι. Ανακοινώνει Βεζένκοφ.

Ν.Μπουρλάκης: Υστερείς σε χρήμα, βάζει τεχνογνωσία.

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Τρομερός»

 

Exit mobile version