ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Τσάμπιονς ΠΑΟΚ»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (16/7) το πρωτοσέλιδο του Sportime που έχει ως πρώτο θέμα το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. *Τσάμπιονς ΠΑΟΚ – Μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πήρα πόντο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και ουσιαστικά κλείδωσε το εισιτήριο για τα αστέρια – Οι «ασπρόμαυροι» είχαν δοκάρι με...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Τσάμπιονς ΠΑΟΚ»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (16/7) το πρωτοσέλιδο του Sportime που έχει ως πρώτο θέμα το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

*Τσάμπιονς ΠΑΟΚ – Μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πήρα πόντο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και ουσιαστικά κλείδωσε το εισιτήριο για τα αστέρια – Οι «ασπρόμαυροι» είχαν δοκάρι με τον Στοχ – Ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι άλλαξε την «Ένωση».

*«Καθάρισε» ο Κολοβός – Μπήκε αλλαγή είχε δοκάρι έβαλε και το νικητήριο γκολ ο 27χρονος μέσος του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη – Δικαιολογημένη οργή των «πρασίνων» για τα δύο πέναλτι που έδειξε ο Βρέσκας (πήρε πίσω το ένα), με τον Ξενόπουλο να λέει όχι στον Φετφατζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (16/7)

*Όλα για Όγκαστ – Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κλείσει τον 27χρονο σέντερ – Σοβαρό το ενδιαφέρον και για τον Ένις, που συνδέεται με τον Λαπροβίτολα.

*Ομορφιές και pasillo – Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Ηράκλειο με ηγέτη τον Φορτούνη που έβαλε δύο γκολ – Σκόρερ ο Ραντζέλοβιτς, δοκάρι ο Μπουχαλάκης – Εξαιρετική κίνηση του ΟΦΗ με απόδοση τιμής στους πρωταθλητές – Επαφές με Τράουκο και Μουφί οι «ερυθρόλευκοι» – Υπέγραψε ο Ομάρ στη Γαλατασαράι λένε στην Τουρκία.

*Είναι έτοιμος – Ο Κώστας Σλούκας μένει άμεσα ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και έως το τέλος της εβδομάδας ανακοινώνεται από τους Πειραιώτες.

*Η ΑΕΛ έβαλε ξανά στο στόχαστρο τον Νικολιά – Επιβεβαίωση του Sportime για την παραμονή του Χάβου στον Παναιτωλικό – Βλέπει Μελίσσα.

Exit mobile version