ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Τζόγος»

Διαβάστε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime για τη Δευτέρα 24 Ιουνίου

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Τζόγος»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (24/6) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τις εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι του Ολυμπιακού και τα όσα έχουν γίνει στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

*Τζόγος – Η κίνηση τακτικής του Ολυμπιακού για τον Ρούμπεν Σεμέδο, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης και τον plan B με τον Ζόσουε Σα που αποκάλυψε το sportime.gr.

*Μεγάλες οι βλέψεις των «ερυθρόλευκων» για τον σέντερ φορ – Υπογράφει σήμερα το συμβόλαιο καρδιάς ο Κώστας Φορτούνης – Αναχωρεί για το Γκντανσκ η αποστολή – Επαφές με τη Χετάφε για τον Σολδάνο.

*ΑΕΚ: Ο ρεπόρτερ της Αντβέρπ για τη «Nieuwsblad», Ντέιβιντ Φαν Ντε Μπρόεκ μίλησε στο Sportime και αποκαλύπτει τα πάντα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης», Νταβίντ Σιμάο.

*Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι έτοιμος να αναλάβει ξανά τον Παναθηναϊκό και το Sportime ζυγίζει τα συν και τα πλην της επιστροφής του στον πράσινο πάγκο.

Παναθηναϊκός – Οι μεταγραφές της Ομόνοιας και η επιρροή στην υπόθεση Κατελάρη. Δεν θα μιλήσει ο Αλαφούζος για το γηπεδικό – Λάμπρος Γκαραγκάνης: Ο Βοτανικός παίρνει ζωή.

*ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Χόλτμπι και η καθυστέρηση με Σίλβα. Στον Ατρόμητο ο Χαρίσης, με μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης και δικαίωμα επαναγοράς.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Sportime για τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Exit mobile version