ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Βασιλιάς»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (24/2) το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ. *ΠΑΟΚ 0-1 Ολυμπιακός: Βασιλιάς – Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και πήρε μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Με αυτογκόλ του Γιαννούλη μετά από γύρισμα του Ραντζέλοβιτς το 0-1 –...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Βασιλιάς»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (24/2) το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

*ΠΑΟΚ 0-1 Ολυμπιακός: Βασιλιάς – Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και πήρε μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Με αυτογκόλ του Γιαννούλη μετά από γύρισμα του Ραντζέλοβιτς το 0-1 – Εκπληκτική εμφάνιση από τον Τσιμίκα – Στο +5 οι «ερυθρόλευκοι» από τον «Δικέφαλο» στη βαθμολογία  – Ο ΠΑΟΚ φωνάζει πως η μπάλα είχε περάσει εκτός στη φάση του γκολ. Ακυρώθηκε ως οφσάιντ τέρμα του Βαρέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοσέλιδα για τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

*Γερ. Μανωλίδης: Η αξία της εμπιστοσύνης – Αλ. Χρηστάκος: Η αρχή για το 45ο – Ν. Τοσκίτσης: Χωρίς τσαμπουκά.

*ΑΕΚ 3-0 ΟΦΗ: Ομορφιά – Με δυο γκολ του Βέρντε και ένα του Μάνταλου, η ΑΕΚ έκανε πάρτι στο πρώτο ημίχρονο. Ενοχλήσεις ο Ολιβέιρα. Στ΄ αποδυτήρια ο Μελισσανίδης, ποιο το μήνυμά του για το ποδόσφαιρο.

*Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι τόνοι στο θέμα Δώνη αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει!

*Μπάσκετ – Ρεάλ – Παναθηναϊκός 22:00 NS1.

*Ατρόμητος 1-0 Ξάνθη / Παναιτωλικός 1-0 Πανιώνιος / Βόλος 0-0 ΑΕΛ.

*Τένις: Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά της Μασσαλίας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version