ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ξεκάθαρα πράγματα»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (11/9) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. *Ξεκάθαρα πράγματα – Η Super League σεντράρει σήμερα και ευχή όλων μας είναι να προκύψει μία σεζόν που θα θυμόμαστε στο μέλλον μόνο για τους σωστούς, ποδοσφαιρικούς αγώνες. *Ουσία και… ζέσταμα – Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ξεκάθαρα πράγματα»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (11/9) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

*Ξεκάθαρα πράγματα – Η Super League σεντράρει σήμερα και ευχή όλων μας είναι να προκύψει μία σεζόν που θα θυμόμαστε στο μέλλον μόνο για τους σωστούς, ποδοσφαιρικούς αγώνες.

*Ουσία και… ζέσταμα – Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ με το μυαλό (και) στην Μπενφίκα – Έκλεισε ο Αντριάν Περέιρα για 4 χρόνια – Κοντά σε πώληση ο Άκπομ – Μ. Καλτσίδη: «Καμπανάκι» – Ποδαρικό – Άρης και Λαμία κάνουν τα εγκαίνια της περιόδου 2020-21.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (11/9)

* Ο Εμβιλά στην Ελλάδα – Καταφτάνει σήμερα ο Γάλλος μέσος στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ολοκληρώνεται μία σπουδαία μεταγραφή – Τι γίνεται με Γκαρσία και Γκάρι – Η περίπτωση του Σιόβα – Γιατί ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή στο Βόλο και τις μεταγραφές παρότι ο τελικός θα γίνει με τα περσινά ρόστερ – Τα αγωνιστικά σχέδια του Πορτογάλου – Δ. Μαργωμένος: Αλλάζει επίπεδο.

*Κιτρινίζει ο Λιβάι Γκαρσία – Ο 23χρονος εξτρέμ είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ – Προχωρά ο δανεισμός του Βέρντε στην Σπέτσια – Υπέγραψε τετραετές ο Ραντόνια – Παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες – Τι αποφάσισε ο Καρέρα για το Πανθεσσαλικό.

*Έξυπνο χρήμα – Πώς ο Παναθηναϊκός βγήκε κερδισμένος οικονομικά από την αλλαγή των μπακ – Από νωρίς στα δύσκολα Βέλεθ και Πούγγουρας – Το πλάνο του Ρόκα – Κέρδισε θέση στο ρόστερ ο Δίπλαρος, αναχώρησε το «τριφύλλι» για Κάουνας.

Exit mobile version