ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ζωντανός»

Διαβάστε σήμερα (10/1) στο Sportime: *Ζωντανός – Ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και πήρε κομβική νίκη απέναντι στην Μπάγερν – Ξεχώρισαν οι Παπαπέτρου, Καλάθης – Άμυνα και ωριμότητα επέδειξε το «τριφύλλι» – Ανακοινώθηκε ο Κιλπάτρικ. *«Όχι» – Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πρόταση της Τζένοα για τον Κούτρη, πιέζει η Φιορεντίνα – Κότνικ για το τέρμα, ψηλά του...

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Διαβάστε σήμερα (10/1) στο Sportime:

*Ζωντανός – Ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και πήρε κομβική νίκη απέναντι στην Μπάγερν – Ξεχώρισαν οι Παπαπέτρου, Καλάθης – Άμυνα και ωριμότητα επέδειξε το «τριφύλλι» – Ανακοινώθηκε ο Κιλπάτρικ.

*«Όχι» – Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πρόταση της Τζένοα για τον Κούτρη, πιέζει η Φιορεντίνα – Κότνικ για το τέρμα, ψηλά του Μαραφόνα – Συνεχίζονται τα σενάριο για τον Σισέ.

*Ανοίγει ο δρόμος – Δεν έχει ρήτρα ο Μπεργκ, ορθάνοιχτο για ΠΑΟΚ – Εξετάζεται και ο Μπονατίνι – Φουλ και για χαφ.

*Μισός – Με πολλές απουσίες στη Λαμία ο Παναθηναϊκός.

*Χάλια η ΑΕΚ – Η «Ένωση» συνέχισε και στην Κρήτη τις κάκιστες εμφανίσεις – Υπό κρίση και το 2019 Ουζουνίδης και παίκτες – Στην αγορά για εξτρέμ, αλλά… – Η ώρα του Μπακασέτα – Τι γίνεται με Σιμόες, Λαμπρόπουλο, που πρώτο το Sportime είχε αναφέρει τις εξελίξεις – Σοκ και θλίψη για το θάνατο εργάτη στην «Αγιά-Σοφιά».

*Agent GreekΝτεπ για Ολυμπιακό, ΑΕΚ.

*Άρης – Διαψεύδει αλλά ισχύει του Κατράνη.

*ΟΦΗ – Το ψάχνει για Κουτρουμπή.

*Πανιώνιος – Πήρε Ανδρούτσο.

Exit mobile version