ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (14/7): Το Sportime καινοτομεί!

Η νέα ψηφιακή εποχή του Sportime ξεκινάει επίσημα από σήμερα και η ιστορία... συνεχίζεται!

e-Sportime (14/7): Η νέα ψηφιακή εποχή του Sportime ξεκινάει επίσημα από σήμερα και η ιστορία... συνεχίζεται!
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

e-Sportime (14/7): Η νέα ψηφιακή εποχή του Sportime ξεκινάει επίσημα από σήμερα και η ιστορία… συνεχίζεται!

e-Sportime: Η σχέση εφημερίδας-αναγνώστη παραμένει αναλλοίωτη, απλά αλλάζει μορφή. Είμαστε (οι) ίδιοι, αλλά και διαφορετικοί. Καινοτομούμε, προσαρμοζόμαστε στις επιταγές της νέας εποχής. Με σεβασμό στο παρελθόν, με το βλέμμα στο μέλλον. Η νέα εποχή είναι εδώ, το Sportime τη φέρνει σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές την e-έκδοσή του. Δωρεάν! Καθίστε άνετα στην καρέκλα, στο κρεβάτι, στον καναπέ, στην παραλία ή όπου τέλος πάντων με το καλό βρίσκεστε τούτη την ώρα και η ανάγνωση μπορεί να ξεκινήσει. Ρεπορτάζ αποκαλυπτικά, θέματα διαβαστερά, παρασκήνια αιχμηρά!

Ιδού μια γεύση για το τι σας περιμένει λίγο πριν αρχίσει το download για τα… πολλά και τα καλά. Ξεκινάμε από τον Ολυμπιακό. Στο λιμάνι είχαν μαζεμένες μεταγραφικές ανακοινώσεις. Ξεχωρίζει, σαφώς και με διαφορά, αυτή του Τόμας Βάτσλικ. Στο Twitter κάποιοι έλεγαν άλλα, περίεργα και… ιατρικά, αλλά η ουσία είναι ότι ο Τσέχος γκολκίπερ είναι επίσημα «ερυθρόλευκος». Μας είπε μάλιστα «γεια» στα ελληνικά και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, βγάλαμε… τίτλο στο πρωτοσέλιδο. Γεράσιμος Μανωλίδης και Αλέξανδρος Χρηστάκος καταθέτουν τη γνώμη τους για αυτή τη μεταγραφή. Μπα και Καμαρά είναι επίσης νέα πρόσωπα στο ρόστερ, τα ονόματά τους βέβαια, αφήνουν έντονη την αίσθηση του déjà vu! Πολύ πιθανό σύντομα να έχουν συμπαίκτη τον Μάρκους Έντουαρντς, τι μέρους του ποδοσφαιρικού λόγου είναι ο κύριος αυτός; Ένα κλικ και μάθατε!

Στον Παναθηναϊκό, ανοίγουμε το φάκελο «μεταγραφικές καθυστερήσεις» και εξηγούμε τους λόγους που παρατηρείται αυτό στο «φύγε εσύ-έλα εσύ». Κατά τα άλλα, στην ΑΕΚ μας… κλέβει την καρδιά η σχέση αγάπης μεταξύ Σέρχιο Αραούχο, ενώ ο Τάσος Καπετανάκος γράφει ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον άρθρο για τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε μια άλλη επιστροφή, αυτή του Βασίλη Τσιάρτα. Φύγαμε και για Θεσσαλονίκη, εκεί δηλαδή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν… σηκώνει πολλά πολλά όπως έμαθε ο Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή, ο Άρης έχει αποκτήσει λόγους να νιώθει ότι προκαλεί φόβο σε κάποιους.

Τι άλλο έχουμε για σας; Και τι δεν έχουμε! Η στήλη «Θέμα της Ημέρας» μας μεταφέρει στο τι ακριβώς έγινε και φτάσαμε στο «διπλωματικό επεισόδιο» με τη Γαλατά. Ο AGENT GREEK είναι πάντα σημείο αναφοράς, με τα καλύτερα νέα της πιάτσας. Το μπάσκετ μας έχει πάντα τα πιο ωραία θέματα, ενώ ο στίβος είναι μεγάλη μας αγάπη και σε πρώτη φάση, κάνουμε ζουμ στον Δημήτρη Τσιάμη. Αγαπάμε επίσης και τα διεθνή και αποχαιρετούμε το Euro 2020 με το αφιέρωμα που του πρέπει, ενώ σκεφτόμαστε και την τσέπη σας, ο Χοσέ είναι πάντα στοιχηματικά ετοιμοπόλεμος και φουλ παραγωγικός!

Κατεβάστε με ένα κλικ ΕΔΩ την ηλεκτρονική έκδοση e-Sportime

Exit mobile version