ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Επαναστάτης με… αιτία

Τι κρύβεται τελικά πίσω από τα tweets του Μάικ Τζέιμς; Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της Sportime τα όσα γράφει ο Αμερικανός γκαρντ στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν τις προσδοκίες του όσον αφορά στο μέλλον του και στο «τριφύλλι». Η στάση του Μάικ Τζέιμς είναι αλήθεια ότι έχει παραξενέψει όλο τον κόσμο. Κάθε τρεις και λίγο...

Τι κρύβεται τελικά πίσω από τα tweets του Μάικ Τζέιμς; Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της Sportime τα όσα γράφει ο Αμερικανός γκαρντ στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν τις προσδοκίες του όσον αφορά στο μέλλον του και στο «τριφύλλι».

Η στάση του Μάικ Τζέιμς είναι αλήθεια ότι έχει παραξενέψει όλο τον κόσμο. Κάθε τρεις και λίγο βγαίνει στο Τwitter, στους περίφημους πια διαλόγους που έχει με τους followers του και ρίχνει καρφιά κατά του Παναθηναϊκού. Στο βάθος, όμως, των ποστ του… αχνοφαίνεται ότι δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα. Πάρτε παράδειγμα εκείνο το ποστ που ανέφερε: «Δίνουν 2,1 στον Καλάθη και όχι 1,6 σε μένα. Δεν είναι λογικό αυτό».

Ο Αμερικανός ήξερε από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να δώσει και σε εκείνον χρυσό συμβόλαιο για να τον κρατήσει, διότι απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα ήταν να μείνει ο Καλάθης. Γιατί όμως, τα κάνει όλα αυτά; Το Sportime αποκαλύπτει σήμερα ότι η στάση του Τζέιμς  έχει αιτία. Ο Αμερικανός δεν δείχνει να κολλάει γάντι με τον τίτλο της μυθικής ταινίας του 1955 με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Ντιν: «Επαναστάτης χωρίς αιτία». Ο Τζέιμς φαίνεται να είναι «Επαναστάτης με αιτία» και μάλιστα οικονομική.

Στον Παναθηναϊκό έχουν φτάσει πληροφορίες από την Ιταλία που λένε ότι ο Τζέιμς έχει κλείσει στην Αρμάνι με ένα συμβόλαιο, που του εξασφαλίζει 1,5 εκατ. τον χρόνο. Οι ίδιες πληροφορίες, όμως, λένε ότι στο συμβόλαιο υπάρχει ένα ειδικός όρος, ο οποίος ίσως να είναι η αιτία της… επανάστασης του Τζέιμς.

Σύμφωνα με τα όσα έφτασαν στ’ αυτιά των πράσινων ο Τζέιμς έχει βάλει έναν όρο στο συμβόλαιό του, που αναφέρει ότι αν μέχρι τις 16 Ιουλίου βρει πρόταση από άλλη ομάδα που θα του αποφέρει περισσότερα από 1,5 εκατ. τον χρόνο, τότε μπορεί να σπάσει την συμφωνία με τους Ιταλούς. Γι’ αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να πιέσει τον Παναθηναϊκό να του κάνει μεγάλη πρόταση και γι’ αυτό μίλησε για 1,6 εκατ. στην ατάκα για τον Καλάθη.

Τζέιμς: «Δεν μιλάω άσχημα για τον Παναθηναϊκό και τον DPG»

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ