ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Δυναμώνει»

Δείτε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime της Πέμπτης 29 Αυγούστου

Sportime: «Δυναμώνει» μετά την πρόκριση
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (29/8) όσα αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League.

*Δυναμώνει – Μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ο Ολυμπιακός φροντίζει να γίνει ακόμη πιο ισχυρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Οι Γκεζάλ, Μπενζιά και το Μονακό!

*Τα χτυπήματα με Λοβέρα και Γκεζάλ – Οι Γάλλοι στέλνουν τον Μπενζιά σήμερα στην Ελλάδα – Χάνει τον επόμενο μήνα ο Σεμέδο – Στις 19:00 η κλήρωση των ομίλων – Τα 30 εκατ. ευρώ που μπαίνουν στο ταμείο – FACE: Ο Βαλμπουενά και τα 10,22 χλμ.

*Όλη η χρονιά – Ο ΠΑΟΚ παίζει τα… πάντα απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (20:00, PAOKTV), ζητώντας πάση θυσία την πρόκριση – Ο Αμπέλ Φερέιρα έδειξε τον απόλυτο στόχο των ομίλων – Ετοιμάζεται μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ», αν περάσει…

*Όνειρο τρελό – Η ΑΕΚ κυνηγά την ανατροπή του εις βάρος της 3-1 στην Τουρκία, απέναντι στην Τράμπζονσπορ (20:30, CS2), για να μείνει όρθια στο Europa League – Με 3-5-2 και Λιβάια, Κλωναρίδη μπροστά ο Κωστένογλου – Αποφασίζει το Σαββατοκύριακο ο Ίβιτς για προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κωστένογλου: «Υπάρχει τρόπος για την ανατροπή»

*Παναθηναϊκός – Παίρνει στόπερ –  Στην Αθήνα για διαπραγμάτευση με τον Νίκο Νταμπίζα ο στόχος ενίσχυσης για το κέντρο άμυνας – Eπέκτεινε για 3 χρόνια ο Αλεξανδρόπουλος – Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό Περέα.

*Άρης – Ανακοίνωσε Μαντσίνι – Προσπάθεια να «μειωθεί» το μπάτζετ!

*Μπάσκετ –  Δύσκολα θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου ο Κώστας Σλούκας – Ολο το ρεπορτάζ για τον αγώνα που έκανε να βρεθεί στην Κίνα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version