EXTRATIME

Τέσσερις μήνες φυλάκιση στο Γερμενή για την επίθεση στον Καμίνη

Με αναστολή η επιβληθείσα ποινή. Ένοχος για απόπειρα σωματικής βλάβης κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής σύμφωνα με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας. Σύμφωνα με την κατηγορία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση του δήμου Αθηναίων, πλησίασε το Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη τον εξύβρισε και προσπάθησε να τον χτυπήσει. Το περιστατικό συνέβη στις...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με αναστολή η επιβληθείσα ποινή.

Ένοχος για απόπειρα σωματικής βλάβης κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής σύμφωνα με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας.

Σύμφωνα με την κατηγορία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση του δήμου Αθηναίων, πλησίασε το Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη τον εξύβρισε και προσπάθησε να τον χτυπήσει. Το περιστατικό συνέβη στις 2 Μαΐου 2013.

Η κίνηση του έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς που φρουρούσαν το Δήμαρχο, οι οποίοι τον εμπόδισαν ωστόσο την ώρα της ακινητοποίησης, τραυματίστηκε ελαφρά ένα κοριτσάκι.

Τέλος να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του.

Στην απόφαση αυτή του δικαστηρίου αναφέρθηκε και ο Γιώργος Καμίνης, μέσω ανάρτησης του στα κοινωνικά δίκτυα,κάνοντας λόγο για απόφαση-σταθμό:

«Νεοναζί και φασισμός ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αυτός είναι ο δρόμος», έγραψε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων.

Exit mobile version