ΑΤΖΕΝΤΑ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Υπέρβαση»

Δείτε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Υπέρβαση»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (14/11) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα την υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη και την ανανέωση του με τον Παναθηναϊκό.

*Υπέρβαση – Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να κάνει το κάτι παραπάνω για να «δέσει» τον Δημήτρη Κουρμπέλη – Ποια τα οικονομικά δεδομένα και η πρόθεση του αρχηγού του «τριφυλλιού» – Γ. Μανωλίδης: Ο λόγος του άνδρα.

*Οι σκέψεις του Ολλανδού – Στην Αρμενία μεταβαίνει σήμερα η εθνική Ελλάδας. Τι έχει κατά νου ο Φαν’τ Σιπ για την 11αδα. Οι σίγουροι, τα φαβορί και οι «50-50».

*London Calling – Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και πέρασε στα ημιτελικά του ATP Finals στο Λονδίνο .

*ΑΕΚ – Κοιτάζει Τάνκοβιτς – Στη Σουηδία βάζουν γερά στο παιχνίδι απόκτησης του Μουαμέρ Τάνκοβιτς την ΑΕΚ. Ο 24χρονος εξτρέμ της Χάμαρμπι μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο. Προτεραιότητα του Ίβιτς για τον Ιανουάριο η πώληση Μπάρκα, ο Μοράν κούνησε ήδη μαντήλι – Γ. Χωριανόπουλος: Ας μην το καίμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (14/11)

*Ολυμπιακός- Αρέσουν – Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Σισέ, Μασούρας και Γκιλιέρμε είχαν την τιμητική τους στο «TransferRoom» της Μαδρίτης, όπου ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο. Ο υψηλός βαθμός του Ιωάννη Κωστή στο τελευταίο scouting report. Ηρθε στην Ευρώπη ο Φάουστο Βέρα.

*ΠΑΟΚ  – Αγωνία για Ζαμπά – Το νικηφόρο (3-1) φιλικό με τη Δόξα Δράμας γύρισε μπούμερανγκ στον ΠΑΟΚ, αφού ο Λεό Ζαμπά αποχώρησε τραυματίας και υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση του Βραζιλιάνου. Έπαιξε ξανά ο Μαουρίσιο.

*Άρης – Οι ίδιοι και οι ίδιοι παίκτες χρησιμοποιούνται από τον Μίχαελ Ενινγκ. Ο Γερμανός προπονητής του Αρη δείχνει ατολμία σε αυτό το κομμάτι.

*Πανιώνιος – Τέλος ο Μανιάτης.

*Μπάσκετ – Παναθηναϊκός – Άλμπα 21:00 NS2 Αναζητά φάρμακο – Μόνο νίκη θέλει το «τριφύλλι» κόντρα στην Αλμπα, για να ξεπεράσει την κρίση που του προκάλεσε ο Προμηθέας.

*ΑΕΚ BCL – Ρεσιτάλ Λάνγκφορντ -ΑΕΚ – Μπούργκος 74-66.

*Προμηθέας Eurocup – Διασυρμός – Μονακό – Προμηθέας 80-59.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Sportime

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version