ΑΤΖΕΝΤΑ

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 18 Ιουλίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 18 Ιουλίου!
Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 18 Ιουλίου!

Ποδόσφαιρο, τένις και πόλο κυριαρχούν σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου στις αθλητικές μεταδόσεις, που έχουν αρκετό ελληνικό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, έχουμε τον φιλικό αγώνα που θα δώσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ δράση έχουμε και στην Σκωτία.

Από κει και πέρα πάμε στο πόλο, όπου η Εθνική Ελλάδας θα κοντραριστεί με την Αργεντινή, θέλοντας να δείξει και πάλι την ανωτερότητα της.

Τέλος, το τένις έχει και αυτό το ενδιαφέρον του, με το Nordea Open να συγκεντρώνει τα βλέμματα μετά το τέλος του Wimbledon.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 18 Ιουλίου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 18 Ιουλίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.