×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εκλογές 2019: Αυτοί είναι οι απόλυτοι νικητές δήμαρχοι


Sportime Team

Εκλογές 2019: Αυτοί είναι οι απόλυτοι νικητές δήμαρχοι


Εκλογές 2019: Υπήρχαν κάποιοι δήμαρχοι απόλυτοι νικητές στις δημοτικές εκλογές, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα.

Η δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές 2019 που έγιναν την Κυριακή και έχει συγκεντρώσει το 100% των ψήφων των δημοτών είναι η 32χρονη Μαρία Κακαλή η οποία θα είναι ξανά δήμαρχος του Αη Στράτη. Εκτός του ότι είναι η νεότερη δήμαρχος της χώρας πήρε 189 ψήφους και όλες τις έδρες του νέου δημοτικού συμβουλίου στον Άη Στράτη.

Στο 100% η επιτυχία και τους Φώτη Μάγγο στους Λειψούς και Βασίλη Μαράκη στη Σίκινο.

Στους απόλυτους νικητές και οι δήμαρχοι Γλυφάδας και Περιστερίου. Στο Περιστέρι ο νυν δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης συγκεντρώνει 74,18% ενώ στην Γλυφάδα ο Γιώργος Παπανικολάου συγκεντρώνει 78,60%.

Η Μαρία Κακαλή γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24/01/1987 και είναι μόνιμη κάτοικος Αγίου Ευστρατίου. Το 2004 αποφοίτησε από το ενιαίο λύκειο Αγίου Ευστρατίου και την ίδια χρονιά εισήχθη στο Τμήμα Επιστημών της εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία στο Πανεπιστήμιο Πάτρας (διάρκεια σπουδών 4 έτη). Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου Η/Υ του Cambrige IT .

Εκλέχτηκε ως Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Ευστρατίου στις εκλογές του 2010 και αργότερα ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τον Ιανουάριο του 2013.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό Νέα Αρχή. Παράλληλα με την νίκη κέρδισε και τον τίτλο της νεότερης δημάρχου της Ελλάδας. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.