EXTRATIME

Κλειστά τα σχολεία σήμερα

Κλειστά να παραμείνουν σήμερα τα σχολεία αποφάσισαν σε ποσοστό 90% οι τοπικές ενώσεις των καθηγητών (ΕΛΜΕ). Όπως σημειώνει η ΟΛΜΕ, με το «Νέο Λύκειο» και τις αλλαγές του Υπουργείο Παιδείας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις υποβαθμίζεται περαιτέρω η γενική παιδεία και οι εγκύκλιες γνώσεις στην Γ Λυκείου και υπονομεύεται ο παιδαγωγικός χαρακτήρας του Λυκείου. Εχουν ήδη εξαγγελθεί...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κλειστά να παραμείνουν σήμερα τα σχολεία αποφάσισαν σε ποσοστό 90% οι τοπικές ενώσεις των καθηγητών (ΕΛΜΕ).

Όπως σημειώνει η ΟΛΜΕ, με το «Νέο Λύκειο» και τις αλλαγές του Υπουργείο Παιδείας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις υποβαθμίζεται περαιτέρω η γενική παιδεία και οι εγκύκλιες γνώσεις στην Γ Λυκείου και υπονομεύεται ο παιδαγωγικός χαρακτήρας του Λυκείου.

Εχουν ήδη εξαγγελθεί από την ΟΛΜΕ συλλαλητήρια για τις 12 το μεσημέρι σήμερα με προσυγκέντρωση στα προπύλαια για την Αθήνα και στο Άγαλμα Βενιζέλου για τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις κεντρικές πλατείες άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

Όχι στο αντιεκπαιδευτικό ν/σχ για το «Νέο λύκειο» και το σύστημα πρόσβασης στην Γ/θμια Εκπ/ση

Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να απαντήσουν μαζικά και δυναμικά με τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία την Παρασκευή 12/4/2019 και στα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό ν/σχ για το «Νέο λύκειο» και το σύστημα πρόσβασης στην Γ/θμια Εκπ/ση μέχρι την απόσυρσή του.

Το ν/σχ πρέπει να αποσυρθεί γιατί:

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε:

Όλοι στην 24ωρη Απεργία την Παρασκευή, 12/4 και στα συλλαλητήρια:

Exit mobile version