ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25η Μαρτίου: Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση – Ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε (vid)

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα στο πλαίσιο της 25ης Μαρτίου.
25η Μαρτίου: Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση – Ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε (vid)

Αυτές θα είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας κατά την στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τα μέτρα της τροχαίας θα ισχύουν από τις 6 το πρωί της Δευτέρας (25/3), κυρίως για να διευκολυνθούν το οχήματα των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας που θα μετάσχουν στην παρέλαση.

Τα μέτρα θα πάψουν να ισχύουν με το πέρας της παρέλασης, δηλαδή κάπου στις 12 το μεσημέρι.

Από εκεί και πέρα αριθμητικά οι δυνάμεις της αστυνομίας θα είναι ίδιες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο θα δοθεί έμφαση στα σημεία που είναι οι επίσημοι, λόγω του οτι υπάρχει κλίμα διαμαρτυρίας με αφορμή την υπόθεση των Τεμπών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

 






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «25η Μαρτίου: Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση – Ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.