ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25η Μαρτίου: Η έπαρση της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης (vid)

25η Μαρτίου: Απίστευτες εικόνες από την έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. 25η Μαρτίου: Τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για την επίσημη έπαρση της ελληνική σημαίας για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Το παρών έδωσαν τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά...

25η Μαρτίου: Η έπαρση της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης (vid)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

25η Μαρτίου: Απίστευτες εικόνες από την έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

25η Μαρτίου: Τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για την επίσημη έπαρση της ελληνική σημαίας για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Το παρών έδωσαν τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τον εθνικό ύμνο έψαλλε η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή, η οποία έχει στο παρελθόν και για τέσσερις σερί χρονιές, ερμηνεύσει τον Εθνικό Ύμνο ανοίγοντας την παρέλαση στη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ, ως τιμώμενη καλεσμένη από την ομογένεια, παρουσία της προεδρικής φρουράς, των ομογενών και των επισήμων φορέων.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο στην Ελλάδα για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Στις 08:30, θα γίνει η Δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου Β’, παρουσία εκπροσώπων της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνική Επανάσταση: Ο Εθνικός Ύμνος από την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού – Υπέροχο video

Exit mobile version