ΚΟΙΝΩΝΙΑ

33χρονη από την Κρήτη σκοτώθηκε για μια selfie – Πως συνέβη το δυστύχημα

Για μια selfie έχασε τη ζωή της μια 33χρονη από την Κρήτη!
33χρονη από την Κρήτη σκοτώθηκε για μια selfie – Πως συνέβη το δυστύχημα

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 33χρονης με καταγωγή από την Κρήτη, η οποία σκοτώθηκε στη προσπάθεια της να βγάλει μια selfie.

H 33χρονη Zoe Snoeks ζούσε στο Βέλγιο όπου και έχασε με άδικο τρόπο την ζωή της την περασμένη Τρίτη (02/11), κατά τη διάρκεια εκδρομής με τον σύζυγο της Joeri Janssen.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Μαρινάκη όπως είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο της, είχε καταγωγή από το Ρέθυμνο και πέθανε προσπαθώντας να βγάλει μια φωτογραφία στην άκρη ενός γκρεμού.

Αποτέλεσμα αυτής της ριψοκίνδυνης προσπάθειας, ήταν η πτώση της άτυχης γυναίκας σε ποτάμι που βρισκόταν σε βάθος 30 μέτρων και να βρει ακαριαίο θάνατο.

33χρονη από την Κρήτη σκοτώθηκε για μια selfie - Πως συνέβη το δυστύχημα

Η 33χρονη καταγόταν από το Γεράνι Ρεθύμνου ωστόσο είχε επιλέξει το επίθετο της μητέρας της από το Βέλγιο έπειτα από την απόφαση των γονιών της να χωρίσουν.

Η είδηση του τραγικού θανάτου της έχει σκορπίσει την θλίψη τόσο στο Βέλγιο όσο και στην πατρίδα της, την Κρήτη, με τα μηνύματα στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Θυμίζουμε πως τα αποτελέσματα μιας μεγάλης έρευνας που δημοσιοποιήθηκαν στο Journal of Travel Medicine, αναφορικά με τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή της, για μια selfie είναι σοκαριστικά.

Σύμφωνα με αυτά, πάνω από 350 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί για μια selfie σε όλο τον κόσμο από το 2008 μέχρι σήμερα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «33χρονη από την Κρήτη σκοτώθηκε για μια selfie – Πως συνέβη το δυστύχημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.