ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Όλες οι φρίκες της Κυριακής σε ένα βίντεο

Εκτός εαυτού βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΪ, μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Άδωνις Γεωργιάδης: Όλες οι φρίκες της Κυριακής σε ένα βίντεο

Ένας μικρός… χαμός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΪ, όπου μεταξύ των πολιτικών στελεχών, βρέθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Εργασίας σχολίασε τα αποτελέσματα της κάλπης του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκεί όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέτυχε σχεδόν σε όλα τα ζητούμενα με προσωπική του ευθύνη.

Μεταξύ των άλλων, ο Σίμος Ρούσσος αναδείχθηκε εκ νέου δήμαρχος Χαλανδρίου, κάτι που αποτελεί μία προσωπική ήττα για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο ίδιος λοιπόν έχασε τη ψυχραιμία του και εξερράγη κατά του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά και των υπολοίπων συμμετεχόντων στο τηλεοπτικό πάνελ.

Άδωνις Γεωργιάδης: Δείτε όλες τις στιγμές έκρηξης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: Όλες οι φρίκες της Κυριακής σε ένα βίντεο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.