ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Συνεχίζει να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους όταν στα ΜΜΜ είναι ο ένας πάνω στον άλλον

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι αχαριστία στην εστίαση να ζητούν και άλλα χρήματα. Ενώ είπε την ευθύνη να την ρίξουν στους ανεμβολίαστους και όχι στην κυβέρνηση.
Άδωνις Γεωργιάδης: Συνεχίζει να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους όταν στα ΜΜΜ είναι ο ένας πάνω στον άλλον

O Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του συνέχισε να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους, όταν στα ΜΜΜ επικρατεί πανικός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του Open.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η εστίαση και τα αιτήματα των ιδιοκτητών των μαγαζιών για οικονομική ενίσχυση. Γι’ αυτό μάλιστα την επόμενη Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, θα βάλουν λουκέτο.

Όπως έγραψε σχετικά το Sportime για το θέμα: Λουκέτο στην εστίαση στις 16 Νοεμβρίου – Τα μέτρα στήριξης που ζητούν.

Γι’ αυτά τα μέτρα στήριξης, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως είναι πάρα πολύ άδικο, η εστίαση να ζητάει και άλλα χρήματα. Μάλιστα έκανε γνωστό πως όταν συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι του λιανεμπορίου και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πρώτοι έκαναν παράπονα για τους τεράστιους πόρους που πήρε η εστίαση.

Ενώ στην συνέχεια σημείωσε πως λόγω των πόρων που πήρε η εστίαση, στερήθηκε χρήματα το λιανεμπόριο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι κλάδοι. Οπότε το να ζητάνε και πάλι χρήματα είναι αχαριστία.

Έτσι είπε πως για τα νέα μέτρα δεν πρέπει να κατηγορούν την κυβέρνηση αλλά όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Που εξαιτίας τους συνεχίζει να υπάρχει πανδημία στην Ελλάδα.

Όλα αυτά ενώ την ίδια στιγμή σε όλη της Ελλάδα αλλά κυρίως στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, στα μέσα μαζικής μεταφοράς επικρατεί το αδιαχώρητο. Με τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής ο ένας πάνω στον άλλο και να υπάρχει μεγάλος κίνδυνός να γίνει και άλλη διασπορά του κορονοϊού.

Τέλος για το ενδεχόμενο να υπάρχουν rapid test για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ είπε πως το εξετάζει η κυβέρνηση γιατί αρκετοί πολίτες συνεχίζουν να μην κάνουν ακόμη και rapid test.

Όμως αυτό το μέτρο είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί, γιατί θα κόψουν πολλούς ανθρώπους από την πρόσβαση τους σε βασικά αγαθά. Ενώ θα δημιουργηθούν επίσης ατελείωτες σειρές μπροστά στα καταστήματα.

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Επεξεργασμένες μορφές εντόμων ήδη φτάνουν στο πιάτο ανυποψίαστων πολιτών - Η Κομισιόν στηρίζει σθεναρά την αποκρουστική διατροφική ατζέντα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη γίνεται ακριβότερη την ώρα που οι μισθοί δεν ακολουθούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Κλοπή στην Πάτρα με αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια, ενώ ο δράστης φέρεται να έκανε αγορές σε περίπτερο στη γειτονιά του θύματος

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Βιβλία για παιδεραστία, σεξουαλική γιόγκα, σκοτεινά τάγματα μαγείας και Καμπαλισμό διάβαζε αποδεδειγμένα ο σατανικός Τζέφρι Επστάιν

Ελευθέριος Ανδρώνης