ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Συνεχίζει να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους όταν στα ΜΜΜ είναι ο ένας πάνω στον άλλον

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι αχαριστία στην εστίαση να ζητούν και άλλα χρήματα. Ενώ είπε την ευθύνη να την ρίξουν στους ανεμβολίαστους και όχι στην κυβέρνηση.
Άδωνις Γεωργιάδης: Συνεχίζει να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους όταν στα ΜΜΜ είναι ο ένας πάνω στον άλλον

O Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του συνέχισε να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους, όταν στα ΜΜΜ επικρατεί πανικός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του Open.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η εστίαση και τα αιτήματα των ιδιοκτητών των μαγαζιών για οικονομική ενίσχυση. Γι’ αυτό μάλιστα την επόμενη Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, θα βάλουν λουκέτο.

Όπως έγραψε σχετικά το Sportime για το θέμα: Λουκέτο στην εστίαση στις 16 Νοεμβρίου – Τα μέτρα στήριξης που ζητούν.

Γι’ αυτά τα μέτρα στήριξης, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως είναι πάρα πολύ άδικο, η εστίαση να ζητάει και άλλα χρήματα. Μάλιστα έκανε γνωστό πως όταν συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι του λιανεμπορίου και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πρώτοι έκαναν παράπονα για τους τεράστιους πόρους που πήρε η εστίαση.

Ενώ στην συνέχεια σημείωσε πως λόγω των πόρων που πήρε η εστίαση, στερήθηκε χρήματα το λιανεμπόριο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι κλάδοι. Οπότε το να ζητάνε και πάλι χρήματα είναι αχαριστία.

Έτσι είπε πως για τα νέα μέτρα δεν πρέπει να κατηγορούν την κυβέρνηση αλλά όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Που εξαιτίας τους συνεχίζει να υπάρχει πανδημία στην Ελλάδα.

Όλα αυτά ενώ την ίδια στιγμή σε όλη της Ελλάδα αλλά κυρίως στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, στα μέσα μαζικής μεταφοράς επικρατεί το αδιαχώρητο. Με τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής ο ένας πάνω στον άλλο και να υπάρχει μεγάλος κίνδυνός να γίνει και άλλη διασπορά του κορονοϊού.

Τέλος για το ενδεχόμενο να υπάρχουν rapid test για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ είπε πως το εξετάζει η κυβέρνηση γιατί αρκετοί πολίτες συνεχίζουν να μην κάνουν ακόμη και rapid test.

Όμως αυτό το μέτρο είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί, γιατί θα κόψουν πολλούς ανθρώπους από την πρόσβαση τους σε βασικά αγαθά. Ενώ θα δημιουργηθούν επίσης ατελείωτες σειρές μπροστά στα καταστήματα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Το νέο βιβλίο του Φώντα Τρούσα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Όγδοο

Το νέο βιβλίο του Φώντα Τρούσα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Όγδοο

«Ροκ, ελληνικό ροκ, κοινωνία & πολιτική στη μακρά δεκαετία του ’60 (μία αντι-ανάγνωση)»

Κοινωνία
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (5/7) : Φωτιές ξανά στην Ελλάδα – Στο Άγιος Όρος ο Μητσοτάκης…

e-sportime (5/7) : Φωτιές ξανά στην Ελλάδα – Στο Άγιος Όρος ο Μητσοτάκης…

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στο Άγιο Όρος, νέες εστίες φωτιάς εκδηλώθηκαν στην Αττική — συγκεκριμένα στο Κορωπί και τη Γαλάζια Ακτή. Η Ελλάδα συνεχίζει να φλέγεται, με τη φετινή αντιπυρική περίοδο να δείχνει ξανά τα δόντια της από νωρίς.

Ηλεκτρονική έκδοση
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ομαδικός βιασμός 14χρονης από Ρομά: Τι άλλο θα ακούσουμε; – Έγινε η φρίκη συνήθειά μας;

Ομαδικός βιασμός 14χρονης από Ρομά: Τι άλλο θα ακούσουμε; – Έγινε η φρίκη συνήθειά μας;

Η ασύδοτη δράση των Ρομά, η εγκληματική αμέλεια των γονιών, η σεξουαλικοποίηση της νεολαίας, η ανοχή του κράτους - Ένα μίγμα απόλυτου εφιάλτη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ούτε στην Ουγκάντα! – Γιώργος Φλωρίδης «κερνάει» – Βασίλης Φλωρίδης «πίνει» στη Δικαιοσύνη – Σόι πάει το Βασίλειο!

Ούτε στην Ουγκάντα! – Γιώργος Φλωρίδης «κερνάει» – Βασίλης Φλωρίδης «πίνει» στη Δικαιοσύνη – Σόι πάει το Βασίλειο!

Ούτε τα προσχήματα πια ! - Ο αδερφός του υπουργού Δικαιοσύνης «για τα μπάζα» Γιώργου Φλωρίδη, φαβορί για Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου!

Κοινωνία
Κοινωνία: Παίκτης ριάλιτι μπήκε με όπλο σε Αστυνομικό Τμήμα (φωτό)

Παίκτης ριάλιτι μπήκε με όπλο σε Αστυνομικό Τμήμα (φωτό)

Συνελήφθη ο παίκτης ριάλιτι που μπήκε με όπλο σε Αστυνομικό Τμήμα

Κοινωνία
Κοινωνία: Εθνικός διασυρμός: Οι Βούλγαροι μπλόκαραν στην ΕΕ την ψευτομακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, ενώ η Ελλάδα παραχωρεί τα πάντα!

Εθνικός διασυρμός: Οι Βούλγαροι μπλόκαραν στην ΕΕ την ψευτομακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, ενώ η Ελλάδα παραχωρεί τα πάντα!

Ντροπή για την ελληνική κυβέρνηση - Φτάσαμε στη κατάντια να περιμένουμε από τους Βούλγαρους να υπερασπιστούν από σπόντα τα ελληνικά δίκαια!

Κοινωνία
Κοινωνία: Καύσωνας-φωτιά από Κυριακή: Στους 42°C η Ελλάδα «ψήνεται» – Που θα χτυπήσει πρώτα το κύμα καύσωνα

Καύσωνας-φωτιά από Κυριακή: Στους 42°C η Ελλάδα «ψήνεται» – Που θα χτυπήσει πρώτα το κύμα καύσωνα

Μικρή πτώση αναμένεται από την Τρίτη στα δυτικά και το Ιόνιο, αλλά αντίστοιχα άνοδος στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Νέο χτύπημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον παράνομο τζόγο – Δύο συλλήψεις και κατάσχεση 15 υπολογιστών σε κατάστημα με παράνομα τυχερά παίγνια στη Θεσσαλονίκη

Νέο χτύπημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον παράνομο τζόγο – Δύο συλλήψεις και κατάσχεση 15 υπολογιστών σε κατάστημα με παράνομα τυχερά παίγνια στη Θεσσαλονίκη

Μια ακόμη επιτυχημένη επιχείρηση για την πάταξη του παράνομου τζόγου πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Κοινωνία
Κοινωνία: Voucher 750 ευρώ από τη ΔΥΠΑ: Ποιοι εργαζόμενοι δικαιούνται την επιδότηση και πώς συμμετέχουν

Voucher 750 ευρώ από τη ΔΥΠΑ: Ποιοι εργαζόμενοι δικαιούνται την επιδότηση και πώς συμμετέχουν

Η κατάρτιση προσφέρεται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεω

Κοινωνία