ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η εγκύκλιος για την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση 2021-2022

Ανακοινώθηκε η εγκύκλιος για την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση 2021-2022.
Αυτή είναι η εγκύκλιος για την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση 2021-2022

Γνωστή έγινε από το Υπουργείο Παιδείας, η εγκύκλιος αναφορικά με την εισαγωγή των διακριθέντων αθλητών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση για το έτος 2021-2022.

Στην εγκύκλιο που εκδόθηκε αναφέρονται όλα εκείνα τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες προκειμένου να εισαχθούν σε κάποιο Πανεπιστήμιο αλλά όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν, όπως και ο χρόνος της υποβολής.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει:

Οι ενδιαφερόμενοι προς εισαγωγή στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 αθλητές/τριες καλούνται να μελετήσουν προσεκτικά την εν λόγω εγκύκλιο και εφόσον υπάγονται στην κατηγορία των αθλητών/τριών, οφείλουν να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν το υπόδειγμα της αίτησης/υπεύθυνης δήλωσης και μαζί με τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα αποστείλουν, ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, από την 6η  Οκτωβρίου έως και τη 16η Οκτωβρίου έτους 2021 (16η Οκτωβρίου καταληκτική ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης), αποκλειστικά και μόνο στη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την Επιτροπή Επιλογής Αθλητών, στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση:

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων

Ανδρέα Παπανδρέου 37

Τ.Κ. 15122 – Μαρούσι

Γραφείο 0090

«Επιτροπή Επιλογής Αθλητών έτους 2021»

Δείτε ολόκληρη την εγκύκλιο για την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση 2021-2022, ΕΔΩ.

https://youtu.be/JMx8dH6w9VQ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή είναι η εγκύκλιος για την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση 2021-2022», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.