ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες σε Ναούς της Ελλάδας – LIVE εικόνα

Όλα έτοιμα είναι στην Τουρκία προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πρώτη μουσουλμανική προσευχή, στην Αγία Σοφία. Σε ένδειξη θλίψης για τη συγκεκριμένη κατάληξη, οι καμπάνες σε Ναούς όλης της Ελλάδας θα χτυπήσουν πένθιμα, ενώ παράλληλα την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου θα τελέσει, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, στη Μητρόπολη Αθηνών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται...
Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες σε Ναούς της Ελλάδας – LIVE εικόνα

Όλα έτοιμα είναι στην Τουρκία προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πρώτη μουσουλμανική προσευχή, στην Αγία Σοφία.

Σε ένδειξη θλίψης για τη συγκεκριμένη κατάληξη, οι καμπάνες σε Ναούς όλης της Ελλάδας θα χτυπήσουν πένθιμα, ενώ παράλληλα την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου θα τελέσει, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, στη Μητρόπολη Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται σήμερα

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν «την Παρασκευή και ώρα 20:00, ημέρα λειτουργίας της Αγίας Σοφίας ως τζαμί, αλλά και ημέρα πένθους και οδύνης για όλη την Ορθοδοξία, τον Χριστιανισμό και ολόκληρο τον Ελληνισμό, o Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα παραστεί της Ιεράς Ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αθηνών».

Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα θέλει να δείξει την αντίθεση της στην κίνηση αυτή, με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες σε Ναούς της Ελλάδας – LIVE εικόνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.