ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα και αν αλλάξει η ποινή, η παράβαση παραμένει

Η συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει λίγο με το δέντρο και το δάσος. Και αυτό γιατί ναι μεν η πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να αποφευχθεί ο υποβιβασμός του ΠΑΟΚ αλλά και της Ξάνθης, αλλά επί της ουσίας κανείς δεν παραβλέπει πως υπάρχει παράβαση. Δεν υποστηρίζει δηλαδή κανείς πως είναι λάθος η απόφαση της ΕΕΑ. Το αντίθετο μάλιστα....
Ακόμα και αν αλλάξει η ποινή, η παράβαση παραμένει

Η συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει λίγο με το δέντρο και το δάσος. Και αυτό γιατί ναι μεν η πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να αποφευχθεί ο υποβιβασμός του ΠΑΟΚ αλλά και της Ξάνθης, αλλά επί της ουσίας κανείς δεν παραβλέπει πως υπάρχει παράβαση.

Δεν υποστηρίζει δηλαδή κανείς πως είναι λάθος η απόφαση της ΕΕΑ. Το αντίθετο μάλιστα. Δέχονται πως υπάρχει θέμα, αλλά το πρόβλημα είναι η ίδια η ποινή…

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης μίλησε ξεκάθαρα για «κοινωνική συνοχή» και εκεί είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης. Προκειμένου δηλαδή η χώρα να χωριστεί στα δύο και το ποδόσφαιρο να γίνει αφορμή άλλων ενεργειών, ψάχνει τη… μέση λύση.

Αν κάτι τέτοιο είναι σωστό, δίκαιο ή ακόμα και ηθικό θα φανεί στην πορεία όταν και θα ξέρουμε ακριβώς ποιες ενέργειες θα γίνουν. Ποια θα είναι η παρέμβαση και σε ποιο βαθμό.

Γιατί εδώ που τα λέμε αν είναι η συνοχή της χώρας, που άλλωστε αρέσκεται και σε διαχωρισμούς κοκ, εξαρτάται από το αν θα υποβιβαστεί μία ομάδα, τότε πολύ καλά κάνει και παρεμβαίνει το κάθε κράτος και η κάθε κυβέρνηση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακόμα και αν αλλάξει η ποινή, η παράβαση παραμένει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.