ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακρίβεια: Ακραίες αυξήσεις στα σχολικά είδη λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων

Η ακρίβεια χτυπάει και τα σχολικά είδη!
Ακρίβεια: Ακραίες αυξήσεις στα σχολικά είδη λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων

Ακρίβεια: Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και οι μαθητές ετοιμάζονται για την επιστροφή στα θρανία με ορισμένα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τα σχολεία ανοίξουν, οι ακραίες αυξήσεις στα σχολικά είδη έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους γονείς που ετοιμάζουν τα ψώνια τους προκειμένου να παρέχουν στα παιδιά τους, όλα τα υλικά αγαθά που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν σε μια απαιτητική χρονιά στις τάξεις.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η σχολική τσάντα κοστίζει από 15,90€ έως και 60 €, οι κασετίνες από 0,50€ έως και 14.90€, τα μολύβια 0,10€-0,30€, οι γόμες από 0,09€- 0,75€ , ξύστρες από 0,05€- 1,25€, τα στυλό διαρκείας 0,10€- 1,78€, τετράδια των 50 φύλλων από 29 λεπτά έως 1 ευρώ και 60 λεπτά, χάρακες 0,12€- 3,50€, σετ 10 μαρκαδόρων από 1,00€ έως 5,70€ και μπλοκ ζωγραφικής από μισό ευρώ έως και 3 ευρώ και 20 λεπτά.

Θυμίζουμε πως από την Τετάρτη 30 Αυγούστου, έως και τις 3 Οκτωβρίου στα ράφια των σούπερ μάρκετ θα βρίσκεται το καλάθι των σχολικών.

Σύμφωνα όπως αποφάσισε το Υπουργείο Ανάπτυξης το καλάθι θα περιέχει:

-Σχολικές τσάντες

-Κασετίνες

-Τετράδια

-Μολύβια ξύλινα ή μηχανικά

-Χρωματιστούς μαρκαδόρους

-Στυλό

-Γόμες

-Ξύστρες

-Διαβήτες/Χάρακες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακρίβεια: Ακραίες αυξήσεις στα σχολικά είδη λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.