ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακρίβεια: Και νέες αυξήσεις σε βασικά προϊόντα! Αυτά είναι τα προϊόντα που πρόκειται να ανατιμηθούν (vid)

Νέες ανατιμήσεις σε 200 προϊόντα έρχονται τους δύο πρώτους μήνες του 2024.
Ακρίβεια: Και νέες αυξήσεις σε βασικά προϊόντα! Αυτά είναι τα προϊόντα που πρόκειται να ανατιμηθούν (vid)

Παρά τα μέτρα που λέει οτι παίρνει η Κυβέρνηση, η ακρίβεια εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους Έλληνες καταναλωτές Μάλιστα ως το τέλος Φεβρουαρίου αναμένουμε αυξήσεις σε τουλάχιστον 200 προϊόντα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega Channel, 100 προϊόντα θα ανατιμηθούν τον Ιανουάριο σε ποσοστό που φτάνει το 6% ενώ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα ανατιμηθούν ακόμη 100 προϊόντα σε ποσοστό που θα ανέλθει στο 7%.

Ακρίβεια: Αυτά είναι τα προϊόντα που πρόκειται να ανατιμηθούν:

-Φρέσκοι χυμοί 20% έως 55%

-Κρασιά έως 19%

-Κονσέρβες έως 14%

-Κριτσίνια έως 10%

-Όσπριαν ρύζι έως 10%

-Μπάρες δημητριακών 9%

-Δημητριακά για πρωινό έως 8%

-Πατατάκια έως 8%

-Κατεψυγμένα λαχανικά 8%

-Αλλαντικά έως 8%

-Σοκολατοειδή έως 8%

-Φυστικοβούτυρο έως 6%

-Προϊόντα προσωπικής υγιεινής έως 5%

-Γαλακτοκομικά 3,7%

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακρίβεια: Και νέες αυξήσεις σε βασικά προϊόντα! Αυτά είναι τα προϊόντα που πρόκειται να ανατιμηθούν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.