ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακρίβεια: Μελομακάρονα από «χρυσάφι» με τιμή έως 30 ευρώ

«Χρυσάφι» θα είναι φέτος οι τιμές για τα μελομακάρονα.
Ακρίβεια: Μελομακάρονα από «χρυσάφι» με τιμή έως 30 ευρώ

Η ακρίβεια έχει «χτυπήσει» διάφορα βασικά αγαθά και από αυτά δεν λείπουν και όσα συνδέονται άμεσα με τα Χριστούγεννα.

Πιο συγκεκριμένα, «φαρμάκι» είναι οι τιμές στα μελομακάρονα, με την τιμή τους να φτάνει ακόμα και τα 30 ευρώ το κιλό.

Οι καταναλωτές θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να κάνουν μεγάλη έρευνα αγοράς πριν προχωρήσουν στην αγορά τους, προκειμένου να ανακαλύψουν τις πιο συμφέρουσες προσφορές.

Στην Αττική τα μελομακάρονα με σιρόπι πωλούνται από 9,60 έως 30 ευρώ το κιλό, στη Θεσσαλονίκη από 13,7 εως 23,9 ευρώ το κιλό, στην Πάτρα από 13,5 έως 15 ευρώ/κιλό, στη Λάρισα από 9,6-15 ευρώ/κιλό, ενώ στον Βόλο από 13 έως 15,8 ευρώ/κιλό.

Πιο ακριβές είναι οι τιμές για όσους προτιμούν το παραδοσιακό γλύκισμα με σοκολάτα, αφού στην Αττική μπορεί κάποιος να το βρει από τα 11 ευρώ εως 25,8 ευρώ το κιλό, στη Θεσσαλονίκη από 16 έως 18 ευρώ, στην Λάρισα οι τιμές κυμαίνονται από 12 έως 16 ευρώ, ενώ στον Βόλο από 15  έως 18,4 ευρώ το κιλό.

Ακρίβεια: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακρίβεια: Μελομακάρονα από «χρυσάφι» με τιμή έως 30 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.