ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλαλούμ και πάλι με το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» 

Απορρίπτονται αιτήσεις λόγω αδυναμίας του συστήματος
Αλαλούμ και πάλι με το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» 

Για πολλές αδικίες έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός αναφερόμενος στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ», καθώς τόνισε πως πολλές αιτήσεις πολιτών έχουν απορριφθεί, αν και πληρούσαν τα κριτήρια εξαιτίας, αδυναμίας του συστήματος.

«Το πρόγραμμα έχει δημιουργήσει πολλές αδικίες για συμπολίτες μας που ήθελαν να μπουν, πληρούσαν τα κριτήρια, και απορρίφθηκαν λόγο αδυναμίας του συστήματος να υποδεχθεί τις αιτήσεις τους, με αποτέλεσμα να βγαίνουν επιλαχόντες» ανέφερε ο κ. Στασινός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα προκειμένου να δικαιωθούν οι πολίτες ο πρόεδρος του ΤΕΕ ζήτησε από το υπουργείο Ενέργειας, να βρει τους πόρους να καλύψει όσους από τους πολίτες πληρούν τα κριτήρια και απορρίφθηκαν οι αιτήσεις του από λάθος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλαλούμ και πάλι με το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» », όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.