ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλητεία: Βρέθηκαν γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης – «Μιλάμε για πόλεμο»

Γκαζάκια εντοπίστηκαν στο δασάκι της Αργυρούπολης και ενώ ακόμα δεν έχουν κοπάσει η πυρκαγιές στις υπόλοιπες περιοχές.
Αλητεία: Βρέθηκαν γκαζάκια  στο δασάκι της Αργυρούπολης – «Μιλάμε για πόλεμο»

Γκαζάκια βρέθηκαν μέσα στο δασάκι της Αργυρούπολης, κάτι που έκανε γνωστό ο Γιάννης Κωνσταντάτος.

Τη στιγμή που η χώρα μετράει ακόμα τις… πληγές της από τις πυρκαγιές σε Αττική και Βόρεια Εύβοια, έχοντας χαθεί πολλά στρέμματα πράσινου, κάποιοι φαίνεται πως δεν θέλουν να τελειώσει η καταστροφή.

Για δεύτερη φορά μέσα στον Υμηττό βρέθηκαν γκαζάκια κάτω από δέντρα, τα οποία εντόπισαν οι εθελοντές Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, που τόνισε πως άπαντες παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, προκειμένου να προφυλάξουν τα δάση.

«Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν.

Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μία εβδομάδα νωρίτερα, ο ίδιος είχε καταγγείλει της απόπειρα εμπρησμού πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, λίγα μέτρα από τα Πεύκα που βρίσκονται εκεί, αφού εντόπισαν μεγεθυντικό φακό πάνω από ξερά χόρτα, με την κατάσταση να είναι ήδη επίφοβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος το Σάββατο (14/8) γι’ αυτές τις περιοχές

Φωτιά τώρα: Ξέσπασε πυρκαγιά στις Πετριές στη Νότια Εύβοια – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Survivor: Δείτε το απίθανο μέρος που πηγαίνει τα βράδια η Καρολίνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλητεία: Βρέθηκαν γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης – «Μιλάμε για πόλεμο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.