ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλμυρός Βόλου: Νεκρή 14χρονη σε λούνα παρκ

Τεράστια τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου με μία 14χρονη να χάνει τη ζωή της
Αλμυρός Βόλου: Νεκρή 14χρονη σε λούνα παρκ

Αλμυρός Βόλου: Μία ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην περιοχή Αλμυρού στον Βόλο, με μία 14χρονη να χάνει τη ζωή της, ενώ βρισκόταν σε ένα λούνα παρκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται, το μικρό κορίτσι είχε ανέβει στο λεγόμενο «χαλί» και κάτω από άγνωστες μέχρι ακόμα συνθήκες, βρέθηκε στο κενό και μετά έπεσε πάνω σε ένα άλλο παιχνίδι.

Τα τραύματα της ήταν βαρύτατα και άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, μαζί με ένα πυροσβεστικό και ένα αστυνομικό όχημα, προκειμένου να φτάσει γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καιρός: «Δροσερός» με αρκετά μποφόρ

Οι γιατροί έβαλαν τα δυνατά τους, ωστόσο η 14χρονη δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα της.

Αλμυρός Βόλου: Τη στιγμή που συνέβησαν όλα, το παζάρι στο οποίο βρισκόταν το λούνα παρκ ήταν γεμάτο από κόσμο, που κοιτούσε αποσβολωμένος και δεν μπορούσε να πιστέψει σε ότι είχε γίνει.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη  της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τους όρους ασφαλείας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το παιδί στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλμυρός Βόλου: Νεκρή 14χρονη σε λούνα παρκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.