ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση στο Όσλο: H αστυνομία «σταμάτησε» άντρα που επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς

Στο Όσλο άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς με την αστυνομία να τον ρίχνει νεκρό. Ενώ σύμφωνα με τις αναφορές φώναζε ο «Αλάχ είναι μεγάλος».
Αναστάτωση στο Όσλο: H αστυνομία «σταμάτησε» άντρα που επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς

Αναστάτωση υπήρξε πριν από λίγη ώρα στο Όσλο, καθώς η αστυνομία «σταμάτησε» έναν άντρα που επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς.

Πιο συγκεκριμένα στο Όσλο, την πρωτεύουσα στην Νορβηγία, σύμφωνα με τις αναφορές των ξένων μέσων, ένας άντρας στον δρόμο με μαχαίρι ξαφνικά άρχισε να επιτίθεται στους περαστικούς.

Ενώ την ίδια στιγμή φώναζε: «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος». Αμέσως σήμανε συναγερμός με την αστυνομία τελικά να ρίχνει νεκρό με τα πυρά της τον ένοπλο.

Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία Bislett του βόρειου Όσλο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγω πως τα θύματα είναι πάνω από ένα.

O εκπρόσωπος της αστυνομίας, Torgeir Brenden έκανε γνωστό πως ο άντρας επιτέθηκε στους αστυνομικούς οι οποίοι για να τον σταματήσουν χρειάστηκε να μπουν σε ένα κτήριο.

Ακολούθησαν πολλοί πυροβολισμοί, μέχρι ο άντρας να ακινητοποιηθεί. Στην συνέχεια τον μετέφεραν σε νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Αξίζει να αναφερθεί πως και πριν λίγο καιρό ένας άλλος άντρας, με ένα τόξο, έξω από το Όσλο, είχε τραυματίσει θανάσιμα πέντε ανθρώπους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναστάτωση στο Όσλο: H αστυνομία «σταμάτησε» άντρα που επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.