ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Βορύλλας: Άλλος ένας συμπολίτης μας κάηκε ζωντανός στο σπίτι του προσπαθώντας να ζεσταθεί

«Είμαστε όλοι υπεύθυνοι να βρούμε λύση, ώστε οι εμπερίστατοι συνάνθρωποί μας να έχουν πρόσβαση σε φθηνή ενέργεια».
Ανδρέας Βορύλλας: Άλλος ένας συμπολίτης μας κάηκε ζωντανός στο σπίτι του προσπαθώντας να ζεσταθεί

Στην απώλεια ενός ακόμα συμπολίτη μας από φωτιά σε διαμέρισμα, αυτή τη φορά στα Άνω Πατήσια, αναφέρθηκε με δήλωσή του στο Sportime ο βουλευτής Β2 Τομέα Αθηνών της Νίκης, Ανδρέας Βορύλλας.

«Μία γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της στα Άνω Πατήσια. Ένας ακόμα άνθρωπος χάθηκε, πιθανώς στην προσπάθειά του να ζεσταθεί», είπε ο Ανδρέας Βορύλλας.

Είναι ανησυχητικό, σημείωσε το γεγονός πως αυξάνονται τα τραγικά αυτά περιστατικά, την ώρα όπως είπε «που η ελληνική κυβέρνηση πανηγυρίζει για τις αναβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας».

Ανδρέας Βορύλλας: Άλλος ένας συμπολίτης μας κάηκε ζωντανός στο σπίτι του προσπαθώντας να ζεσταθεί


«Είμαστε όλοι υπεύθυνοι να βρούμε λύση, ώστε οι εμπερίστατοι συνάνθρωποί μας να έχουν πρόσβαση σε φθηνή ενέργεια, να μην θρηνούμε ανθρώπινες ζωές και να μη γίνεται κόλαση η ζωή των συμπολιτών μας», συμπλήρωσε.

«Πρέπει να δοθεί λύση στο θέμα της ενέργειας, πριν ο χειμώνας δείξει τα δόντια του και θρηνήσουμε δυστυχώς και άλλα θύματα. Είναι ανάγκη να προχωρήσουμε στη διεύρυνση των κοινωνικών τιμολογίων, στην επιδότηση σε ανθρώπους με ανάγκη και σε πρόγραμμα αντικατάστασης παλαιών συσκευών, ειδικά για ανθρώπους με πραγματικά χαμηλά εισοδήματα», κατέληξε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Βορύλλας: Άλλος ένας συμπολίτης μας κάηκε ζωντανός στο σπίτι του προσπαθώντας να ζεσταθεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.