ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Βορύλλας: Δεν μπορεί άνθρωποι να πεθαίνουν από επιθέσεις σκυλιών – Να εκπονηθεί πανελλήνιο πρόγραμμα εκπαίδευσης

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Βορύλλα είναι απαραίτητο να εκπονηθεί πρόγραμμα εκπαίδευσης των ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων.
Ανδρέας Βορύλλας: Δεν μπορεί άνθρωποι να πεθαίνουν από επιθέσεις σκυλιών – Να εκπονηθεί πανελλήνιο πρόγραμμα εκπαίδευσης

Ανδρέας Βορύλλας: Δεν μπορεί άνθρωποι να πεθαίνουν από επιθέσεις σκυλιών και να τραυματίζονται σοβαρά επειδή δεν τηρείται το νομικό πλαίσιο με υπαιτιότητα των ιδιοκτητών των ζώων.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της άτυχης γυναίκας η οποία έχασε τη ζωή της από επίθεση των σκυλιών του γείτονάς της, εξέφρασε με δήλωσή του στο Sportime ο βουλευτής Β2 Τομέα Αθηνών του κόμματος της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας.

«Να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη να αντέξουν την απώλεια», είπε αρχικά ο Ανδρέας Βορύλλας.

«Δεν μπορεί στον βωμό της φιλοζωίας να θυσιάζονται ανθρώπινες ζωές επειδή οι ιδιοκτήτες του καλύτερου φίλου του ανθρώπου δεν αντιμετωπίζουν στα σοβαρά την υπόθεση του να συμβιώνεις με ένα ζώο», σημείωσε.

Ανδρέας Βορύλλας: Δεν μπορεί άνθρωποι να πεθαίνουν από επιθέσεις σκυλιών

Ο Ανδρέας Βορύλλας ζήτησε από την πολιτεία, τον εισαγγελέα ζώων και τις αρμόδιες αρχές να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να πάψουν οι δολοφονικές επιθέσεις σκυλιών σε αθώους πολίτες.

«Ας είναι η μητέρα αυτή το τελευταίο θύμα από επίθεση σκυλιών στη χώρα μας. Απαιτείται άμεσα δράση ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες, να εκπαιδευτούν οι ίδιοι και τα ζώα τους και να τηρούνται οι αναγκαίες προφυλάξεις», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Βορύλλα είναι απαραίτητο να εκπονηθεί πρόγραμμα εκπαίδευσης των ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων η έλλειψη εκπαίδευσης ή η κακή εκπαίδευση των ζώων οδηγησε στις δολοφονικές τους επιθέσεις.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Βορύλλας: Δεν μπορεί άνθρωποι να πεθαίνουν από επιθέσεις σκυλιών – Να εκπονηθεί πανελλήνιο πρόγραμμα εκπαίδευσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.